Vekttap

Hvordan få en tynn lår

Mange kvinner ønsker å vite hvor å bli tynne lår. Svaret kan veldig lett basert på slags form du er i for øyeblikket. La oss ta en titt på hva det tar for å få resultatene du leter.

Hvordan å Tone lårene

Hvis du er i anstendig form, og du bare ønsker å vite hvor å bli en tynn lår, skal hovedfokuset være på trening. Riktig ernæring hjelper, men det siste litt toning som du vil, du virkelig trenger å brenne fett og lage mager muskel. La oss se på de beste flytte for oppretting magert, sexy beina.

Knebøy For tynne lår. Squats er fantastisk fordi de er en stor total la gå, spesielt når gjort riktig. Men hvis du gjør dem feil, øke du din sjanse for skade. Så, hvordan er undersetsig gjort riktig? Jeg har en bestemt måte som jeg liker å lære det til folk. Sitte i en stol med bunnen ganske nær kanten, men ikke til et punkt der du faller av. Plasser du føtter n bakken slik at dine ankler ikke er rett under du føtter, ut foran dem eller bak seg. Fra kne til anklene bør være en rett linje nedover. Nå, uten å flytte din følelse, stå opp. Du vil sannsynligvis måtte lene seg fremover, det er greit. Bare prøv å holde ryggen rett, ikke avrundet. Nå sitte, fortsatt holder føttene fortsatt. Behage være sikker på at du ikke gå glipp av stolen. Øve med en stol, og når du klar, prøve det uten en. Den største feilen jeg ser hvis folk la knærne gå forbi tærne når de går. Ikke la det skje. Det kan gjøre mye skade på kne. Det er andre trekk som kan også være nyttig, for eksempel lunges og knebøy sumo.

Hvis du har mer arbeid å gjøre enn bare litt toning, skal du også behovet for å fokusere på ernæring. Lunges og andre trekk er stor for toning muskler, men du fortsatt trenger å bli kvitt fettet som dekker beina. Deg er så mange forskjellige dietter der ute at det kan være svært nedslående å finne en som faktisk er sunt og fungerer. Min tanke er at det kommer ned til porsjonskontroll, samtidig sørge for at kroppen blir alle næringsstoffene som den trenger. Når du kan få ernæring under kontroll og innlemme øvelser for toning, det er når vil du virkelig se resultater. Det er hvordan du får tynne lår!