Vekttap

Fett genet: sosiale arv, genetisk reaksjon og den fett flodhest

Du er summen totalsummen av din sosiale og fysiske arv. Din fysiske arv var ikke av ditt valg og ingen innledende samhandlinger med samfunnet og resten av ditt nye miljø. Enn plastisk kirurgi, kan ikke din fysiske attributter endres av vilje. Gjeldende sosiale miljøet kan men være.

Miljøet er opp til deg å endre hvis det ikke til din fordel akkurat nå. Du kan endre den på vilje. Som et lite barn, absorbere vi alt som når våre sinn gjennom våre fem fysiske sanser. Gjennom disse sanser tar vi inn informasjon som brukes for å skape ideer og tenkemåter. Til slutt utgjør en del av hvem vi er som i tilfelle av vår mentale holdning. Den kontrollerer også hvordan vi oppfører seg.

Etter de første 6 til 10 år av våre liv, er våre sinn nesten satt selv uten bevisst å vite at vi kan velge. Sosiale arv inkluderer det vi lærer fra skoler, foreldre, familie, venner, religion og bøkene vi leser. Det er hva som foregår i miljøet som vi lever. Genene gitt reagerer"" for vårt miljø.

Vanene vi opprettet da vi var barn blir vanskeligere å bryte nå siden de har vært med oss i lang tid. Det er ikke umulig å bryte dem, men det vil ta innsats. Miljøet vi lever i er svært viktig for oss og vil ha en følelse av kontroll på deg hvis du tror det eller ikke.

Tenk på en person som er alltid positiv og glad og plassere dem i et hus med 3 svært negative folk som alltid ser på ned side av livet. En av to ting skjer over en lang periode:

Positiv personen blir bare like negative som andre eller de vil finne en vei ut.

Fett genet - har du det?

Så vi har ikke et valg i hvordan vi ser ut og genetikk vi arver. Kunne gener stoppe deg fra å miste vekt? Sjansene er du sannsynligvis ikke har såkalte "fett" genet. Men hvis så, hvordan vet du? En av de mest brukte unnskyldningene for å være overvektig eller obese sier at genetikk hindrer vekttap. Ikke sant.

Genetikk spiller definitivt en rolle i strukturen av kroppen, men ikke når det gjelder å være fett og usunn. Hva gener kan kontrollere er hvordan kroppen din behandler ulike matvarer og næringsstoffer, eller med andre ord; hvordan den behandler energi og næringsstoffet fra matvarene. For eksempel kan en person være kunne spise et brød og ikke få en halvkilo mens en annen person kan spise det samme brødet og få vekt raskt. Dette kan være en genetisk faktor, men det vil også inkludere en rekke andre faktorer.

Faktorer inkludert hvis tidligere generasjoner i familien gikk gjennom en periode med hungersnød. I en tid der det er ingen mat, gravide mødre kan videresende en muterte genet til barnet som er fortsatt inne i livmoren. Denne "genet" gjøre ikke barnet fett, men det kan lagre mer energi enn normalt i fett celler slik at hvis det er en annen gang når maten er knappe, enkelt har ekstra lagret energi for å få.