Vekttap

Vellykket vekttap er en psykisk, ikke en fysisk prosess

Betyr det at du kan miste vekt alt du trenger å gjøre er meditere, eller sitte og tenke deg tynn? Nei, jeg er redd det ikke er så lett. Men vellykket vekttap er ikke lett og forestille seg at det er, er grunnen til så mange mennesker på den.

Utdanning er rettet rundt eksamen, men forventer ingen å bestå en eksamen med bare noen få uker arbeid. Trening for eksamen er målt i år. Belønningen for innsatsen som går til bestått eksamen kommer i årene som følger.

Losing vekt handler om holdning, forstå kroppen, og viktigst, forstå ditt sinn. Det er om å lære nye ferdigheter, og under trening også.

Hvis du er seriøs om å endre din kroppsfasong og størrelse må du tar hele seriøst, og hoppe på siste kjendis kosthold bandwagon, innser at det du trenger er en livsstilsendring. Det er litt som kommer til å leve i et annet land. De har forskjellige sosiale krav og forventninger, det er et annet språk å lære, og det vil ta en stund før du føler en del av det.

Når du ikke la deg vil luksusen av å ta tid til å lære nye regler som vil sikre din suksess- så du mislykkes. Når du ønsker det over to måneder - kan du ikke holde vekten av.

Det er ingen vei rundt dette.

Majoriteten av mennesker som kosthold få alle vekten de tapte, pluss mer innen tolv måneder å nå sine mål. Rundt gir halvparten av folk som kosthold opp innen et par måneder etter oppstart.

Grunnen til dette store svikten er todelt:

Det er en multi-milliarder dollar kosthold industri som trenger å holde på sviktende i rekkefølge å overleve.

Hvis du tar deg tid til å forstå din kropp og ditt sinn, vil du aldri, aldri holde vekten i lengre tid.

Kosthold industrien trenger pengene. Det er en stor bedrift. Den eneste måten det fortsetter å tjene penger er ved å sikre du ikke. Det kan ikke selge deg en ny diett hvert år, hvis du ikke har gjenvunnet vekten du mistet fra siste kostholdet. Det kan ikke selge deg club medlemskap igjen og igjen, med mindre du holder ikke. Det kan ikke selge deg en magisk nytt stykke hi-tech hjem treningsutstyr, med mindre den siste bit av kit har blitt forlatt.

Du kjemper dette hele tiden. Denne industrien bombarderer du med meldinger som du føler deg ukomfortabel med din kroppsform, og lover magiske løsninger som lover verden og ikke gjør noe. Men du holder på å kjøpe inn kosthold ting, og øvelsen maskin ting, og vekt club ting fordi de fortelle deg at det er den eneste måten du kan ha kroppen du.

Det er en løgn.