Vekttap

Endre livet ditt og miste vekt

Ønsker å miste ekstra vekt holde du nede, og oppnå den kroppen du alltid har ønsket? Det første du kommer til å gjøre er endre din daglige livsstil og erstatte dårlige vaner med sunnere. Her er noen endringer kan føre til at lykkelig og sunnere liv som vil holde deg energi og sterk. Opphold sterk og bo dedikert!

1. endre etter arbeid vaner - når fleste ferdig en lang stressende dag arbeid, er det vanlig for dem å gå ut til happy hour med kolleger og slam øl, eller gå til lokale middag og nyte fet mat... eller begge! Stedet for å gjøre disse usunne rutiner, kan du endre dem ved å gå ut til gym å pumpe jern eller kanskje ut til parken og ta en spasertur eller kjøre. Hvis du er også lei for det, bare gå hjem og kokker selv en kyllingbryst med ris i stedet for å stoppe for stasjonen gjennom på lokal hurtigmat felles. Dette vil være avgjørende for å bygge din kropp og repelling de friterte fettholdige matvarerne.

2. blast din ører ut med musikk - laste opp din iPod eller mp3 apparat med en spilleliste med motiverende musikk (Rocky Theme noen?). Det er ingenting som arbeider ut og ha musikken motivere deg til å jobbe hardere. Du vil presse gjennom for at ekstra rep når normalt du ville fortelle deg selv du er trøtt eller du vil plukke opp fart på tredemølle når det awesome gitarsolo får du kommer. Endre ting opp og legge til musikk mens du trening, som ikke liker musikken?

3. yoga Yoga Yoga! -Yoga er mye vanskeligere enn det virker, holder de posisjonene tar mye styrke og balanse. Det er også veldig avslappende og det hjelper stor mange glemmer om deres stressende liv som de strekke. Når du forlater vil du føle deg energi, uthvilt og klar til å ta ned resten av dagen! Du vil også se deg å få mer fleksibel jo mer du gjør det. Namaste.

4. Avslutt oppgradere dine måltider! Holde det enkelt - hver gang du går til en restaurant eller hurtigmat felles, de spør "Du vil oppgradere til en stor?" "Ønsker du at potet lastet?", eller "Ønsker å supersize som koks?". Slutte å gjøre dette, det er nok for å si du er overindulging på hva kroppen tar, og de øke kalorier, karbohydrater, og salter. Bo i kontroll, jeg vet du kan gjøre det!

Ta tipsene hjerte og holde til å følge dine mål, kan du oppnå den kroppen du vil, opphold dedikert mine venner!