Vekttap

Slanking, men ikke å miste vekt - Hers hva jeg skal gjøre

Du er allerede forstyrret på grunn av den tunge rammen og vil legge til, til tross for alle ofrene du gjør (ingen sjokolade, ingen iskrem, ingen cheesy hamburgere og ingen colas) nålen på skala forblir satt. hvorfor? Det er du gjør noe galt eller det er noen andre ekkel faktorer på spill.

Hvis du er desperat å vite årsaken til, kan du lese på. For viser denne artikkelen noen av de vanligste feilene kvinner gjør når de begynner slanking for vekttap. ikke bekymre deg! Vi gir deg løsninger for slik at du kan få på rett vei.

Du er overdøve hele "slanking" ting

Problem:

Mange andre kvinner leser dette vil nikke hodet i fornektelse, fordi de fleste av dere kan kreve at du følger meal forslag gitt av eksperter. Som faktisk vet du når du går fra tilbakeholdenhet eliminering. Du kuttet ut fett og sukker helt eller verre avhenger noen innfall eller krasje kosten å bli bedre ansvarlig for hva du spiser.

Løsning:

Diett betyr ikke alvorlig kalori begrensning eller sult. Det betyr bare vedta en sunnere livsstil som kommer med et sunt balansert kosthold. Hvis du vil miste vekt vellykket, bør du spise en balansert diett - rikt på grønne bladgrønnsaker, frukt, hele korn og fett, sukker og salt i moderasjon. Prøv å unngå kjepphest og crash dietter.

Du har ikke noen muskel masse

Problem: Muskel støtter fettforbrenning. Når du klippe kalorier, begynner kroppen å brenne muskelmasse i stedet for fett innskudd. Denne ville anledning din plan for å slå tilbake fordi musklene er nødvendig for å holde fettforbrenning mekanisme tøffer.

Løsning: Du kan bygge muskelmasse ved å spise mat rik på proteiner. Dette omfatter dyr og planter av protein. Styrke trening trening hjelper også bygge muskler.

Du er avhengig av diett alene

Problem:

Mange tar for gitt at kosten alene vil hjelpe miste et par pounds. Dette er ikke sant. Sammen med diett må man trene for å opprette kalori underskudd som vil hjelpe dem brenne fett. Øvelse løfter hjertefrekvensen og øker dermed fettforbrenningen.

Løsning: Øvelse og kosthold for å balansere vekt tap ligningen. 30-60 minutter med trening kan bidra til å brenne opp til 400-500 kalorier. En vekt tap trening bør inneholde høy effekt aerobic og styrke treningsøvelser.

Du er ikke konsekvent med måltidet planen

Problem: Når du ser et sektordiagram eller kake foran deg, du føler for å grave i den. Snart er du gorging på den. Du begrunne det med "Jeg utøves i morgen." Disse små svakheter kan gjengi vekttap plan mislykket og gjøre det vanskeligere å utgyte pounds.

Løsning:

Opphold forpliktet til din måltid og mosjon plan tross alt det er for ditt gode. Hvis du finner det vanskelig å kontrollere mat cravings, kan du nyte din favoritt mat innimellom. På disse sporadisk anledninger, være bestemt del kontroller.

Det er underliggende medisinsk problem

Problem:

Mange ganger personen ikke er skyld hvis det er ingen vekttap. Hvis tross et sunt måltid og regelmessig mosjon, du ikke slippe vekt, ta det som en indikasjon på at det er noe galt internt. Det finnes en rekke medisinske tilstander som kan føre til plutselig vektøkning. De også påvirke din innsats for å miste pounds. Det kan inneholde dysfunksjonelle skjoldbruskkjertelen, polycystisk ovarialsyndrom eller bare hormonelle ubalanser i løpet av menopause.

Løsning: Ikke få panikk. Konsultere legen din og få en grundig undersøkelse gjort. Hvis det ikke er noe, holde med din innsats for å forbrenne mer fett. Hvis du er diagnostisert med en medisinsk tilstand, søke riktig behandling.