Vekttap

Negative calorie mat: de eksisterer? Hvordan fungerer de? kan du virkelig spise deg tynn?

Et emne som forårsaker mye av kontroversen er Negative Calorie matvarer. Enten du tror de eksisterer eller ikke vi kan alle enige om at matvarer som ofte faller i denne kategorien er ganske gode alternativer for å fylle deg uten risiko for gjør deg feit - på dette punktet vil jeg gjerne påpeke at dette er ikke en billett til juvet på noen av forslagene nedenfor; ingenting erstatter et balansert, sunt kosthold.

For å være virkelig negative har calorie mat en lyd effekt på 100% eller mer, termiske effekten bli mål av mengden kalorier i fordøyer versus mengden kalorier maten faktisk gir. Så ville en mat som har en lyd effekt på 10% koste kroppen en tiendedel av kalorier maten faktisk inneholder, for eksempel en mat med lyd effekt på 10% ville gi kroppen med 100 kalorier og ville brenne 10 calories å fordøye.

Selleri er trolig den mest berømte av alle negative calorie matvarer. En stilk av selleri inneholder bare 6 kalorier. Så for selleri å være negativ calorie ville det trenger kroppen å brenne minst dette beløpet. Selleri brenner faktisk bare rundt halvparten en kalori fordøye det. Så ikke helt kalori underskudd deretter...

Og det er et felles tema i hele mat listen. De pleier å være frukt og grønnsaker som er lav i sukker og høy i vann. Grapefrukt, sitron og lime er ofte spioneringen som negativ kalori. Alle som ønsker å teste dette ut er velkommen, Husk bare ikke tilsatt sukker å minske ansiktet invertere sourness du skal holde ut! Send alle bilder og videoer direkte til meg!

Salat og brokkoli kål er noen mer grønnsaker feilaktig annonsert som negativ kalori. I sine respektive ordrer de inneholder 15, 34 og 25 kalorier per 100 gram og brenne omtrent 1.5, negativ 3,4 og 2,5 kalorier fordøye dem - igjen ingenting om det. Du kan se et mønster her; Dette skyldes mest karbohydrater har en lyd effekt av rundt 10%. I tilfelle du skulle lure; fett har en lyd effekt av ca 5% og protein ca 30%. Så fra denne kan du se at det nærmeste noe mat kommer til å være negativ calorie, minst basert på lyd effekt, er protein. Men selv protein er ikke nær som negativ kalori.

Så dessverre finnes det ingen bevis for å sikkerhetskopiere kravet om det er noen negative calorie mat ute. Så ikke spise selv tynne jeg er redd (tilbake til trening - sukk!). Så vær forsiktig hva folk og Internett, kan fortelle deg. Men ikke la det stoppe deg spise mat nevnt ovenfor. Grønne grønnsaker og lavt sukker frukt er fortsatt svært næringsrik og bra for deg.

Men la oss fullføre på en positiv, det er en frelsende nåde som ekspertene pleier å bli enige er negativ kalori. Iskaldt vann er kanskje den eneste virkelig negative calorie mat eller drikke i dette tilfellet. Årsaken bak dette er vann mangel kalorier (det ville være null) og kroppen har å varme vannet for å fordøye det. Men ikke gå necking halvliter etter halvliter vann ennå. Selv om du drikker et glass om dagen vil det ta en stund mister enda en enkel halvkilo vekt (det ville være omtrent et år - sukker igjen!). Men det er ikke for å si at det ikke vil hjelpe. Få din 8-10 glass vann er om dagen fremdeles anbefalt!