Vekttap

Er det mulig å miste vekt uten øvelse? Her er svaret

Verden vokser utrolig tyngre. Statistikken viser at de voksende bekvemmelighetene som flere og flere mennesker nyter bringer større waistlines. Urovekkende som er, det er ganske betryggende at folk prøver å finne måter å utgyte av den ekstra vekten. Øvelsen har for lenge vært troner som løsningen på problemet, men det er mye lettere sagt enn gjort. Og så mange spør, er det mulig å miste vekt uten?

Det korte svaret er ja.

Før avdekke detaljene som inspirerer dette svaret, må viktigheten av trening først bli understreket. Aktivitet hjelper kroppen å forbruke hva ekstra kalorier inntatt. Den oppfordrer muskelvekst, som trives på en kontinuerlig energiforsyning. Fordelene ved trening er

Men uten trening, vekttap er fortsatt mulig. Å forstå hvordan du må innse hvordan vekt er oppnådd i første omgang.

Vår biologi er konstruert for å lagre ekstra mat energi når det brukes i mye overflod. Denne energien er lagret som fett, og det er ment for å gi næring til kroppen når maten er knappe. Problemet er imidlertid at vi aldri opplever noen knapphet, men at kroppen fortsetter å oppføre seg som det blir. Og så vekt oppnås sakte over tid.

Reversibel prosessen

Heldigvis, prosessen er reversibel. Ved å ta færre kalorier enn kroppen vår er utformet for å trives på, kompenserer det ved å bryte ned den ekstra energien som er lagret. Siden kroppen har å opprettholde en homøostatisk tilstand der glukose levere til organer er konstant, er fett brutt ned til å gi sa glukose. Hvis denne prosessen av forbruker færre kalorier enn brukes vedvarende, er resultatet en reduksjon i fett reservene, ellers kjent som vekttap.

Utfordringen

Redusere kaloriinntaket betyr du føler deg sulten oftere. Du kan løse dette ved å spise lav-kalori mat som fortsatt fyller, som hele korn og grønnsaker. Hvis du kan holde ut gjennom første mat cravings, vil du merke en sakte men fortsatt prosess med vekttap.

Ved å ta færre kalorier enn kroppen trenger uten øvelse, kan du miste vekt. Du må bare å finne ut tallene.

Vekttap uten øvelse gi ikke de mest attraktive resultatene. Uten å aktivere musklene gjennom øvelsen, oppnå kroppen ikke det tonet utseendet.

Som konklusjon, kan du miste veier med diett alene, uten trening. Men for best resultat, ta en stoffskifte-booster som grønne bønne kaffe ekstrakt anbefales.