Vekttap

Hvordan å miste vekt raskt uten trening eller kosthold

Øvelse og kosthold har for lenge blitt verdsatt som det grunnleggende som fører til vekttap. Så does denne attestering som du kan miste vekt uten dem, og som 17,5 lb i tjueto uker, holde noen sannhet?

Vekt er som en vane-det ikke kan tapt etter ønske det bort. Arbeidet må være satt i. En bevisst prosess som til gir kaste av en halvkilo samtidig må følges. Bare ikke alle snarvei. Si denne var troen før en effektiv sammensatte i grønne bønner ble oppdaget.

En vekt tap eksperiment

Noen år tilbake, en gruppe forskere forpliktet til en studie for å demonstrere om grønne kaffebønner ekstrakt har noen thermogenic egenskaper. På denne tiden, det var spekulert at den aktive ingrediensen, klorogensyre syre eller CGA besatt de egenskapene, men det var ennå å bli demonstrert.

På slutten av tjueto uke studien, ble det funnet at deltakerne som tok ekstrakt hadde mistet 17 pounds mer enn resten av testgruppen under placebo under samme testforhold. En milepæl ble gjort i vekttap, og grønne kaffebønner ekstrakt ble kjent.

CGA tilrettelagt vekttap

Støttet av kjendis lege hjalp massene blir klar over de nyoppdagede fettforbrenningen supplement. Den fløy ut av hyllene, og de mange som prøvd det, det var noe positivt til rapporten.

Som mange andre kosttilskudd, har grønne kaffebønner ekstrakt blitt satt under mikroskopet, med noen eksperter hevder at dens rolle i vekttap ikke var like viktig som annonseres. Men har dens rolle i blod sukker og fett metabolisme vært sterkt grunnlagt, og bekreftet.

Hvis du vil miste £ 17.5 i mindre enn 22 uker, bør du prøve grønne kaffebønner. Det finnes i tillegg-skjemaet som kapsler, og bør tas daglig. Øvelse og kosthold angis ikke som nødvendig for å oppnå den påståtte vekttap.

Det går uten å si at du bør minst prøve å rette noen av feil matvaner mens du prøver ut supplement. Vekt tap utfallet vil fortsatt kan oppleves, men med bedre spising, vil du sannsynligvis miste mer.

Fedme er en tilstand som fleste har sluttet seg til. Men med grønne kaffebønner ekstrakt, det trenger ikke å være din livshistorie. 17 pounds kanskje ikke mye hvis du er grovt overvektige, men det kan bare være nok til å komme i gang på etterlengtede reisen til en bedre vekt.