Vekttap

Hvordan å miste vekt mens de spiser mer

Hva hvis jeg fortalte deg at du kan miste vekt raskere ved å spise mer (mer hyppig som er)? Vel avhengig av kostholdet akkurat nå, kunne du bare. Hvis du bare spiser en grunnleggende 3 måltider dag diett du kanskje ikke kan brenne så mange kalorier du kan hele dagen. Det er vist at ved å spise mindre størrelse porsjoner oftere hele dagen vi kan signifikant øke antall kalorier vi brenner. Når du spiser for kroppen å bruke energi for å fordøye det mat, som betyr stoffskiftet midlertidig økt. Vi kan virkelig dra nytte av dette faktum ved å spise et lite måltid eller snack om hver 2 ½ til 3 timer om dagen. Dette betyr ikke mer hoppe måltider eller tar lengre tid mellom spise. Dermed vil betydelig bremse ned stoffskiftet, gjør det vanskelig for kroppen å fordøye og brenne mat når du spiser endelig.

Viktigste måltid er som det kan hende du mangler frokost. Ja, det er det viktigste måltidet av dagen. Vi kan forbedre stoffskiftet og energi drikker et glass vann og spise frokost innen én time etter våkne. Etter en lang natt resten og rask kroppens stoffskifte knapt fungerer når våkner vi først. Ved å spise og drikke vi jumpstart metabolismen og begynner å brenne kalorier (en fersk studie viste en økning på 24% i stoffskiftet etter å ha drukket 16 oz. vann om morgenen). Ikke bare gjør vi rev opp vår metabolisme ved å spise en sunn frokost, vi kan stabilisere vårt blod sukker fører til høyere energinivå hele dagen og kan også hjelpe kontroll appetitt som kan forhindre usunn spise for resten av dagen.

Så nå kan du se ved å spise oftere, du kan faktisk forbrenner mer kalorier? Så husk å ha et sunt måltid eller snack om hver 3 timer for å holde stoffskiftet revved opp og unngå hoppe måltider. Av skipping breakfast er over 4 ganger mer sannsynlig å være overvektig. Så alltid huske å spise en sunn frokost og prøve å få 16 oz. vann innen en time etter våkne. Hvis du implementerer disse nyttige tips til kosthold og mosjon programmer vil du ikke bare se forskjellen, men føler det også.