Vekttap

Overvektige mennesker er '' dumme ''

Jeg finner det ekstremt trist når et medlem av House of Lords offentlig sier at folk som er overvektige ingen har skyld men seg selv, og kaller deretter de som er overvektige "dumme". Denne setningen forårsaket den jevnaldrende å hylle høyt. Etter disse kommentarene dukket helse Statsråd Earl Howe enig med ham.

Det er klart at Lord Tebbit og mange kolleger, viser litt kjærlighet eller medfølelse for som sliter med vektproblemer. Det bør bemerkes at han og mange andre Tory kolleger, er de aller folk som tillatt fastfood kjeder åpne på mange gatehjørner, tvinge nedleggelsen av eksisterende café's (som hadde eksistert i femti hundre år).

Da Herren Tebbit var medlem av regjeringen, var det kjent (i Department of Health) som fastfood var veldig billig og usunn, og bidro til fedme. Var denne informasjonen gjort tilgjengelig for allmennheten? nei.

Det bør også bemerkes at regjeringen ikke klarte å løse problemet med usunne skolen middager som inneholdt liten næringsverdi og ikke bidra til helsen til skolebarn. Skolen måltider ble funnet å være svært fetende og bidrar til vektøkning (på grunn av den høye mengden fett, salt og sukker brukes). Utenom dette solgt samme regjeringen skolen fotballbaner og kjører sporene som redusert eller eliminert fysisk aktivitet for mange skolebarn.

Disse dager, er veldig lite kroppsøving oppmuntret skoler. Med fremveksten av mobile enheter, og øyeblikkelig kilder underholdning (datamaskiner, sosiale medier, smartphones og videospill) føre et stort antall barn en ganske stillesittende livsstil.

Faktorene nevnt ovenfor har bidratt til økningen i fedme nivåer, men Herren Tebbit ignorert alle av dem og i stedet skylden overvektige mennesker.

Så hvor skal faktisk skylden ligger (for fedmeepidemien)?

Jeg vil starte med regjeringen. Jeg klandrer også utdanning Boards, school Studieomtaler og skoler selv. Foreldre til overvektige barn må også skulder noen skylden, som de er sviktende barna med mangel på utdanning og veiledning.

Politikere gjøre taler om betydningen av utdanning, men de følger aldri gjennom når de blir valgt. Vi talsmann et anfall og sunn livsstil for barn, så de bør være utdannet om farene ved sukker og fett. De trenger å vite hva som er skadelig for deres helse. Det bør være mer sport tilgjengelig for små barn, og de bør oppmuntres til å utøve (for eksempel Turgåing, løping, svømming, fotball, tennis, rugby og så videre).

Regjeringen bør ta ansvar for denne helse krisen ved helse advarsler om fastfood kjeder, i stedet for bøyd til deres ønsker. De har blitt så kraftig at de nå påvirke regjeringens beslutninger. Regjeringen bør gi veiledning til skoler, sykehus, sosialarbeidere og foreldre om fedme og farene.

Foreldre må også eksempel. Det er vanskeligere for overvektige foreldre å hjelpe sine barn å holde seg frisk, som barn kopiere og følge spisevaner foreldre. Det er på tide at foreldre plassert grenser på tiden barna se på TV, på datamaskinen, bruke iPads og iPhone. De trenger å oppmuntre barna til å spille sport og bruke fritidsfasiliteter tilgjengelig for dem.

Nå er tid for en forandring, før fedme koster landet milliarder pounds og bankrupts NHS. Fedme er et globalt problem og en som ikke skal gå bort. Myndighetene må innse fakta og utstede retningslinjer for å hjelpe folk håndtere fedme. Overvektige personer trenger hjelp til å øke sine helse og fitness vaner, men absolutt trenger ikke de krenkende bemerkningene gjort av Norman Tebbit.

Overvinne fedme tar tid, men det kan gjøres når folk endre deres spise regimet og lede en sunnere livsstil.