Vekttap

5 beste øvelsene for vellykket vekttap

Når du arbeider på øvelser for å få en flat mage, må du huske at alle rutine trenger engasjement. Den beste workouts for magen fett er ikke bare om hva som faktisk fungerer, men også hva du kan feste med og hva du vil liker å gjøre. La oss ta en titt på 5 trening tips for vellykket vekttap.

1. motstand trening.

Denne formen for trening er generelt sett en av beste å oppnå vellykket vekttap. Noen ganger kan kvinner være usikker trene med vekter fordi de ikke ønsker å bygge big musklene. Men motstand eller styrke trening leverer en av de beste øvelsene å få en flat mage fordi musklene brenne flere kalorier, selv når de er på resten. Den beste måten å brenne fett med styrketrening og ikke utvikle store muskler er å gjøre en kombinasjon av øvelser som fungerer hele kroppen.

2. intervall trening-stil.

Og motstand bidra trening, aerobic øvelser til vellykket vekttap og en flat mage. Dette er øvelser som betingelse hjertet og lungene og bruke opp fett butikker over hele kroppen for energi. For å få maksimale resultater fra din aerobic øvelser, bytte mellom høyere intensitet trening med lav intensitet utvinning perioder. Denne intervall trening metoden, kan du bygge utholdenhet og brenne mer kalorier.

3. gå og kjører.

Denne øvelsen hjelper deg kaste vekt mens holde hjertefrekvensen opp og gi lungene en god trene. Gå og kjører er to store øvelser for å få en flat mage. Videre er det eneste utstyret du trenger et par gode joggesko. Åpenbart kjører brenner flere kalorier, men rask gange er ikke altfor langt bak. Integrere intervalltrening i kjører og vandre rutine og ikke glem å varme og nedkjøling.

4. svømming.

Fleste ta en dukkert i bassenget, så hvorfor ikke gjøre det dukkert til noen runder som en form for trening? Svømming er en av de beste øvelsene å få en flat mage fordi det gjør at du virker mange andre deler av kroppen din mens du arbeider din midsection. Svømming hjelper lungene bygge utholdenhet, slik at du klarer å holde pusten lengre og det fungerer bena og armene samtidig.

5. sykling.

Ri din sykkel er en av de beste øvelsene å få en flat mage. Avhengig av hastighet og intensitet, kan den gjennomsnittlige personen brenne mellom 250-500 kalorier under en 30-minutters sykkeltur. Ri din sykkel gir kroppen mye variasjon. Sykling ikke bare fungerer magen, men bena og armene også. Husk når sykling, alltid være trygg; Wear en hjelm og reflekterende klær og ta en vannflaske med deg.