Vekttap

Å finne ut hva som forårsaker mest problemer med vekttap

Som alle som har forsøkt å miste vekt og mislyktes, kan denne prosessen dessverre føre til frustrasjon og lav selvfølelse. Dette kan spesielt være sant hvis du har gjentatt feil årene prøver å miste vekt.

I stedet for å håndtere dette repeterende syklus som ikke gjør noe men avta din total tillit og motivasjon, la oss fokusere på hva kan gjøres for å forbedre resultatene slik at du kan begynne å gjøre positive fremdriften mot vekttap målet.

Hva er avgjørende du ta til hjertet er at å miste vekt er en langsom prosess. Kaste ut ideen om slippe 30 pounds i 2 uker for det er bare ikke til å skje. Dette er en av de mest vanlige misforståelsene mest vekt tap søkere har og ikke klarer å komme til vilkårene med ærlig sannheten.

Sunn og naturlig vekttap forekommer når du opprettholde riktig ernæring for en lengre periode og trener regelmessig. Hvor mye vekt du prøver å gå sammen med din innsats vil hjelpe avgjøre hvor mye tid det vil ta for å nå dine mål.

Med andre ord, ikke forvent en "quick fix" for din vekt situasjon siden å miste vekt på en sunn måte er langt fra. Innse at fleste mennesker som forsøker å miste vekt har en svært vanskelig tid, spesielt når starter. Endre spisevaner og opprettholde riktige porsjonsstørrelser på måltider kan være vanskelig spesielt når sinnet og kroppen har blitt vant til å spise en bestemt beløpet og type mat hele dagen.

Dette er hva ga meg den vanskeligste tiden når jeg først startet på vekttap reise. I all ærlighet, de første 6 månedene jeg gjentatte ganger mislyktes på min innsats og den viktigste spørsmålet som jeg stadig kjemper var min ernæring.

Bryte en vane å spise ekstra stor gatekjøkkenmat snacking på potetgull og drikke soda var 3 torner i siden av meg som var vanskelig å bli kvitt. Men jeg stakk med det, og sakte over måneder jeg forandret mine vaner fra kjøpe fastfood nesten hver dag, nå nesten aldri.

Disse er typene valg du vil bli møtt med og det er bare gjennom din vilje til å miste vekt vil du kunne bekjempe disse usunne vaner som bidro til å føre deg til hvor du er i dag. Makt til å endre er i dine hender. Så lenge du er villig til å gi en ærlig innsats og ikke gi opp selv når ting ikke kan går slik du hadde tenkt, vil du se fremdriften du søker.

Når du finne ut hva som forårsaker du mest problemer med vekttap, vil du da har identifisert 2-5 bestemte forekomster som fortjener din fulle oppmerksomhet. Fokus på disse "problemet"-områdene og månedene vil du finne deg selv å bli sunnere og sunnere akkurat som jeg gjorde.