Vekttap

Kjemper fristelsen: arbeider med venner og familie som sabotasje din vekt tap innsats

Å miste vekt bør bare være omtrent. Vekttap. Ikke venn tap, eller familie tap. Men dessverre det er ikke virkeligheten i verdenen vi lever i.

Folk forbrukes av mange ting. Frykt, bekymring, usikkerhet. Fremfor alt, sjalusi og misunnelse. Noen som har slitt med vekt vet skylden som stikk du når din venn bestiller en salat til lunsj mens du bestiller en burger med pommes frites.

Du ser noen på en familie sammenkomst eller venn samvær som nylig har utgytt massevis av vekt. Er du glad for dem, egentlig? Du selv erkjenner at de har mistet vekt eller gjør misunnelse slå deg og hindre deg i å la dem få vite hva en god jobb de har gjort.

Når tabellene slår, kan det skade sterkt. Jeg var alltid en overvektig jente. Jeg antar at jeg ble en emosjonell eater som barn. Jeg var aldri fett, jeg var faktisk veldig mager, men jeg ble mobbet om min vekt selv når jeg var en knoklete 10 år gammel. Grunner? Hvem vet, barna hatet som jeg fikk straight AS

Men jeg ble jenta de anklaget meg for å være. "Fett" jenta. Hele skolen var jeg en iført baggy jeans, løs t-skjorter. Jeg hadde gensere om sommeren og lange jeans. Jeg hatet kroppen min. Jeg hadde ingen datoer skolen skoleball eller danser og ingen kjærlighet interesse på min deltidsjobb på ski resort.

Men noe endres. I mitt første år på universitetet nådde jeg en all time high med min vektøkning. Jeg kunne ikke tro hvor på skalaen, og jeg lovet meg selv at jeg ville miste vekt. Etter 5 måneder gjorde jeg. Alle som så meg på campus ble sjokkert. Jeg var iført korte skjørt og trange tank-topper. Jeg var mager og muskel. Jeg så bra. Og jeg hadde jobbet hardt for å oppnå dette.

Men fortalte ingen meg at jeg gjorde. Ingen av mine venner anerkjent min vekttap. Faktisk prøvde de å forcefeed meg øl eller søtsaker, sint når jeg ville stoppe etter bare én eller to øl på en kveld. De var å få vekt og jeg hadde mistet. De var ikke lykkelig for meg. Jeg sluttet å bli invitert til arrangementer av mine venninner. Bekjente ville stirrer på meg med kjevene falt da de så hvor mye jeg hadde endret seg, men mine egne venner kunne ikke gratulere eller være lykkelig for meg.

Da jeg lærte jeg måtte få nye venner som delte min nye fitness målene og sunn livsstil. Det brøt mitt hjerte å se hvordan ufølsom menneskene jeg elsket kan være. Men jeg har vært skyldig i det selv mennesker er sjalu og misunnelig. Hvis du prøver å miste vekt, forstå at dette vil være en av de mest utfordrende delene. Har støtte fra venner og familie er ideell, men det er ofte ikke tilfelle.

Være sterk i mål, forplikte seg til deg og søke hjelp av en fellesskapet online. Du kan gjøre dette.