Vekttap

Den raskeste måten å miste fett på abs

For de av dere som har vært på jakt opp ulike måtene å få det ettertraktet seks pack, må du være klar over hemmeligheten nå. Vi har alle en seks pack i form av TVA rectus. Men i de fleste er det usynlig som den er skjult under et tykt lag av subkutant fett. Dermed, hvis du er besatt av en seks pack, du må først bli kvitt fett sitter på abs og deretter arbeide mot forme og sculpting dem.

Trinnene til dette målet er enkel og som enkelt kan innlemmes i din hverdag. Den eneste betingelsen er at du trenger å vedvare og fortsatt dedikert til å oppnå godt definert magemusklene.

Krympe din tallerken-

Det begynner med å redusere mengden av maten du spiser. Mange av oss har en tendens til å spise mer enn kroppen krever. Den overskytende, blir ingen bruk for kroppen, fatty innskudd og akkumuleres i hoftene, magen, lårene og armene. En mindre plate som inneholder mindre mat ville automatisk krype din appetitt.

Se hva du spiser-

Det er viktig å justere matvaner å miste fett og bygge abs raskere. Riktig kosthold inneholder spise rikelig med protein både fra dyr kilder som magre proteiner og fisk og planter som salat og spinat. Proteiner hjelper bygge og styrke kroppen muskler. Redusere inntaket av karbohydrater som de inneholder en stor mengde kalorier. Spise fiber-rik frukt og grønnsaker som de regulerer helse i fordøyelsessystemet og er rik på næringsstoffer.

Øke metabolske rate-

Høy intensitet kardiovaskulære øvelser er best å miste magen fett. Cardio løfter hjertefrekvensen og forbrenner dermed fett raskere. Løping, jogging, sykling, sykling, overshopping og dans er populært cardio aktiviteter du kan utføre. Prøv å passe i minst 30 minutter, 6 dager i uken. Når du arbeider mot heve hjertet sats holde det innenfor målsonen.

Bygge muskler-

Bygge muskler vil ikke bare hjelpe miste magen fett, men også miste vekt generelt. Dette skyldes at musklene bruke mer kalorier for vedlikehold. Du kan bygge muskler gjennom vekt treningsøvelser. Du kan gjøre Pilates eller bruke en vekt maskin. Du kan også bruke din kroppsvekt. For å holde treningsøktene utfordrende og effektiv, må du gradvis øke intensiteten eller antall gjentakelser eller vekten. Magemusklene er også effektive når det gjelder å bygge muskler. Crunches, push-ups og sit ups styrke musklene i magen og brystet.

Hydrat kroppen-

Vannet er en viktig komponent som den holder kroppen fungerer godt. Det blir kvitt giftstoffer og hindrer kroppen i å få dehydrert. Det er en god erstatning for høyt calorie drikker som brus og behandlet fruktjuice. For å gjøre vannet mer effektive for vekttap kan du presse en sitron i det og drikke vannet.

Håndtere stress-

Hva mange av oss ikke vet er at stress er direkte relatert til vektøkning. Stress øker nivåene av kortisol som ytterligere øker appetitten. Du bør se etter ulike avspenningsteknikker å håndtere stress. Søvn i seg selv er en god måte å slappe av etter en hard dag.

Hvis du følger de nevnte tipsene ærlig, er du sikker på å miste magen fett og forme abs i minst mulig tid. Men tiden det tar for alle magen fett å smelte bort vil også avhenge av hvor mye fett bære rundt din midsection.