Vekttap

Måter å miste vekt - del 1 - stop tortur deg

Hvis du vil ha deg på rett sted å miste overflødig kroppsvekt må du starte med din psykologi - hvis du er stresset, mener til deg selv eller i dårlig humør hele tiden... Gå ut på en kropp transformasjon reise er bundet til ende i tårer.

Så folk, hvorfor vi tortur oss... Sier forferdelige ting om oss selv og ting våre ansikter med mat og drikke som vi senere angrer gjør og deretter banke oss opp for?

Så la oss dykke i og begynner med ordet kosthold - det er dør med en T på slutten... Ubevisst vil interne systemet avvise ideen fordi det høres truende... så vi er i en kamp fra det første ordet.

Hva er det / var det som gjør oss straffe kroppen når vi ikke følelsen på rett sted... Nå er tiden for å lage et nytt mønster og omfavne kroppen din nydelig... Ja snakker jeg til deg!... Omfavne kroppen din nydelig og begynner å behandle det som en ettertraktet besittelse... Og litt hvisker i øret - gjett hva - hvis du begynner å behandle kroppen som ettertraktet besittelse - andre rundt deg vil se ut med en gunstigere øye...

Tips for å komme i gang

Her er noen nye ord om deg selv, kan de være langs linjene av - verdig, sunn, energisk og levende.

1. plikt til vakre selv er å skrive minst (minst!) 10 vakre ord om deg selv. (og hvis du ikke tror dem ennå, vil du snart!)

2. Når du har gjort dette, vil jeg du ha noe - som en ring, halskjede, bære litt rock i lommen (kanskje en Rosenkvarts), - noe du kan berøre og gjenta ordene 10. Når du føler en tiss bit ned, kan du minne deg hvor fantastisk du er...

Her er noen punkter å huske

Selv snakke er oooh så viktig. Et eksempel på dette ville være:

Du sier til deg selv - "hvorfor ikke kan jeg miste vekt"?

Underbevissthet vil komme opp med alle slags svar som: "Fordi du ikke er god nok", fordi du er lat, fordi du ikke fortjener det... Hmm det er ikke bra for deg som det vil holde deg på hver bevegelig tredemølle og du vil aldri gå av.

Bedre spørsmål å spørre:

Hva er noen matvarer jeg kan unngå for å hjelpe meg oppnå mine mål vekten?"

Hva er noen aktiviteter jeg kanne gjøre for å hjelpe meg endre min kroppsfasong?"

"Hva er noen sunn mat og oppskrifter jeg kanne bruk å mate kroppen min å produsere energi og helse?"

Nyt... Se deg i ti måter å miste vekt - slutte å torturere deg del 2.