Vekttap

4 store supermat for vekttap!

Du må ha hørt av disse såkalte "supermat" for vekttap nå. Ernæringsmessig-pakket ingredienser (normalt frisk frukt og grønnsaker) kan øke næringsinntak for kroppen, og ta med seg en hel rekke helsefordeler, hvorav bare så skjer skal vekttap.

Er du fascinert? Vi satse du er! Ta en titt på noen av opplysningene som vi har avdekket...

1 - svarte bønner

Disse diskret bønner inneholder en forbløffende mengde protein; nesten så mye som 15 gram per kopp. Det er ingen dårlig ting enten - ingen mettet fett for eksempel gjør det en perfekt erstatning for kjøtt i matvarer som chili con carne, og andre hakke-kjøtt basert retter. Plus, at en kopp inneholder bare ca 200 kalorier - mindre enn hva den samme mengden kjøtt ville sannsynligvis ha.

Bare legge bønner til kostholdet vil ikke hjelpe deg å miste vekt. Trikset er å erstatte en av de "dårlige" mat for svarte bønner i et bud å ingest færre kalorier samt øke mengden av jern og antioksidanter som betyr ikke bare disse bønner hjelper deg å miste vekt, men du vil også være med å kjempe tilbake mot risikoen for visse betingelser som hjertesykdommer og enkelte typer kreft.

2 - havre

Dette kan være fordi de holder på for mye avfallsprodukt i deres indre en av de store superfood for vekttap, havre er perfekt for noen som føler litt svak. Visste du at du kan bære opp ti pounds verdt faktiske søppel i kroppen, og ved å spise mer fiber, gir du ditt fordøyelsessystem en liten hjelpende hånd, gir deg flere muligheter til å miste vekt enn bare trening og endringer i kostholdet alene. Hva er poenget i å gjøre alle disse endre hvis du ikke kommer til å bli kvitt overflødig avfall først? Du trenger ikke å ty til drastiske tiltak som colonic vanning; Det er mat (spesielt de høy i fiber) som vil hjelpe ting langs ganske pent.

Havre er en perfekt måte å starte dagen fordi ikke bare vil de hjelpe fordøyelsessystemet, de inneholder en sunn stivelse kalt motstandsdyktig stivelse som bidrar til å forbrenne fett innhold men påskynde stoffskiftet. Det er en grunn folk har spist havre i år!

3 - avokado

En masse folk viker unna ting som avocado på grunn av det høyt fettinnholdet men det du trenger å vite om denne ydmyke superfood er at den inneholder masse sunn fett; ikke usunne ting. Enumettet fett, for eksempel har vært vist i studier å faktisk undertrykke sult pangs, og det er massevis av protein og fiber i der også så du dreper en hel haug med fluer i ett smekk.

Pluss det er superenkelt å knerte litt avokado i en smoothie, og selv om du ikke er så ivrig på smaken, du vet ikke det er der.

4 - laks

Bortsett fra å være helt deilig, er laks en av de største supermat for vekttap som du kan få hendene på. Lean er protein som laks tilbyr ganske som gjør deg full når du spiser den og holde deg følelsen at full følelse for lenger. Dette betyr at du er mindre sannsynlig å snacks hele dagen fordi du ikke har dem sult pangs, pluss en fersk studie viste at dieters som spiste mer laks hadde raskere og større vekttap.

Det er ganske mange supermat for vekttap; mer så enn mange mennesker utgangspunktet tror. Blåbær er stor for sin anti-aging egenskaper som svært lav i kalorier, og brokkoli (kokt og rå) er perfekt for kreft-busting kvaliteter pluss lavt i kalorier og høy i fiber. Det er også brun ris, pærer og selv vin... i moderasjon, selvfølgelig!

Er det på tide at du evalueres kosthold? Tenk på det - alle øvelsen i verden ikke vil gjøre at mye av en forskjell hvis du ingesting fortsatt mer kalorier enn du forbrenne!