Vekttap

Fakta å vite om innpakninger

Innpakninger, også, mager wraps er blitt en populær trend for beautifying huden og toning kroppen. Mange personer besøker spa-fasiliteter i et forsøk på å prøve den nye trenden for å motta bestemte resultater. Hvis du vurderer prosessen, ta en titt på noen fakta å komme deg kjent med denne kroppen contouring teknikk.

En kort historie

Når først introdusert mange år siden, innpakninger ble kalt urte wraps og valg av materiale var sengetøy. Det var en terapeutisk måte å lindre smerter i ledd og muskler. Det ble også antatt å hjelpe i avgiftning, bli kvitt fett, toning, og gir næring til huden. I dag, er de en av de mange teknikkene som brukes av spa og skjønnhetsfasiliteter for å hjelpe i beautification og avslapning.

Hva skjer under en kroppsinnpakning

Prosessen omfatter tett rundt kroppen med en spesiell elastisk eller plast materiale som er dynket i produkter som spa-anlegget i teknikken. Noen av produktene kan omfatte en kombinasjon av leire, oljer og andre urter. Vanligvis en de starter fra halsen og brytes ned midjen, inkludert armer og ben samt. De brukes tett, men ikke i et forsøk på å constrict puste. Flyten er ment å indusere svette, trekke ut kjemikalier allerede i huden og legge til fuktighet fra naturressurser. En økt vanligvis varer i minst 20 minutter. Når du er ferdig, kan du forvente la spa med naturlig fuktig hud, og muligens noen slanking og hud toning.

Forbehold Tips

Denne populære behandling kan noen ganger ha negative virkninger, like mye som det kan ha positive virkninger. Personer som har hudproblemer eller visse hudlidelser bør ta spesiell forsiktighet fordi de kan irritere huden. De innebærer konkrete dufter, oljer og andre produkter som kan forårsake flere problemer for folk som lider med sensitiv hud. Før du starter dette, er det svært viktig for personer med huden komplikasjoner eller noen bekymringer huden å kontakte spa å spørre om produktene som skal brukes med wraps.

Også, hvis du er på alle typer foreskrevne medisiner, bør du konsultere legen din for å spørre om noen produkter kan omgås medisinering og forårsake problemer. Huske på at produktene brukes i innpakninger absorberes av huden og kan kommunisere med alle slags medisiner tatt.

Til slutt, tenk på din egen komfort. Denne behandlingen involverer vanligvis blir pakket inn som en mumie og det kan være en ubehagelig opplevelse for første tidtakere. Teknikken forårsaker også økt svetting, så du vil være sikker på at du er hydrert før du starter.

Innpakninger kan være en foryngende opplevelse. Bare Vær oppmerksom på alle advarsler du bør vurdere før deltar i teknikken, og nyt!