Vekttap

5 morsomme og enkle måter å spise rengjøre denne høytiden!

Dette er tiden av året hvor saftig kalkuner, deilige desserter og fristende starchy mat vil kalle navnet ditt. Besøker familie og venner hjelper ikke heller. Hvert hjem du besøker, vil det være tabeller fylt med kaker, paier, søtsaker, alkohol og nok mat til en konge. Mens det er stor for å nyte fristende retter med dine kjære, kan kjølvannet skape kaos på hele fordøyelsessystemet og generell helse. Så, hvordan kan du spise ren i ferier og fremdeles nyte en deilig fest uten samvittighet? Her slank er noen tips som vil hjelpe holde deg magen full og midjen under denne høytiden.

1. spise et sunt måltid før du besøker - det kan virke litt counterintuitive å gå ut for en ferie måltid og spise før du reiser. Men hvis du vil holde midjen slank og helse på sporet, er det bedre hvis du gjør. Tilbered et måltid full av fiber, økologiske grønnsaker og magert kjøtt. Denne måten når du besøker din kjære hjem, kan du ha et stykke kake eller en lett snacks uten samvittighet.

2. ta din egen sunn snacks - selvfølgelig, vil det være donuts, cookies, godteri og søt behandle etter søt godbit. Mens de er fristende og smakfulle, kan de forårsake mer skade enn godt. Det beste å gjøre er å pakke en sunn matbit full av nøtter, edamame eller frukt. Denne måten når du blir fristet til å gå til tabellen søtsaker, vil du huske at du har sunn og næringsrik mat rett i lomma venter på deg.

3. kun velge sunne alternativer - jeg vet det kan være sjelden å finne sunneste valg på en ferie fest, men det er mulig. Det finnes tabeller fylt med grønnsaker, salater og frukt. Bo i nærheten sunne valg menyen og du vil ikke ha problem ute etter de andre deilig mat.

4. kontrollere porsjonsstørrelser - OK, som sier at du ikke kan nyte deilig mat i løpet av ferien? Mens andre er buldre ned på fersken skomaker, kan du også! Nøkkelen er å styre deler slik at du ikke overspise. Du kan spise hva du vil så lenge du kontrollere den del størrelsen og kontroller at du ikke spiser for mye.

5. gi ditt fordøyelsessystem en pause - hvis du vet at du skal delta i ferie fest, er det best å gi ditt fordøyelsessystem en pause. Du kan gjøre dette ved å gå på en juice og vegetabilske raskt for frokost og lunsj. Så når du spiser måltidet ferie, kan du velge næringsrik salater, frukt, grønnsaker og magert kjøtt.

Mens det kan virke vanskelig å spise ren i løpet av ferien, er det helt mulig. Bare følg disse 5 enkle tips for å opprettholde en sunn og ren livsstil. Enten det er ferien eller året, disse tipsene vil hjelpe deg å holde slank, sunt og magert.