Vekttap

Er vekttap mulig med mesotherapy?

Hva er mesotherapy?

Mesotherapy er en spesiell teknikk som innebærer injisere en blanding av legemidler og homeopatiske medisiner, vitaminer, naturlige ekstrakter og andre ingredienser i minuttet doser i subkutant fett. Disse sub-dermal multivitamin injeksjoner fremme vekttap ved oppløsning lokalisert fett innskudd i behandlede regioner.

Hvordan mesotherapy forårsaker vekttap?

Legen din vil sette inn en mikroskopisk mengder en spesielt forberedt kjemisk cocktail som inneholder mikroskopiske mengder farmasøytiske og homeopatiske medisiner, vitaminer, mineraler, hormoner, enzymer og plante ekstrakter inn subkutant fett i områder som trenger behandling. Den injiserte kjemiske bidrar til å regulere lymfe og blodsirkulasjonen samt bryte ned lipider (lokalisert fett ansamlinger) under huden.

Er mesotherapy en trygg behandling?

Når utført av en dyktig kliniker, som har god erfaring med sprøytebruk disse sub-dermal vitamin injeksjoner for vekttap, er mesotherapy en ganske trygg prosedyre med praktisk talt ingen alvorlige bivirkninger.

Men som alle andre kosmetisk prosedyre er det visse risikoer og bivirkninger forbundet med mesotherapy for vekttap. Resultater av prosedyren er imidlertid så forlokkende at disse helserisikoen er verdt å ta. Har sagt, anbefales det sterkt å konsultere en erfaren lege eller hudlege før gjennomgår denne vekttap behandling.

Hvorfor mesotherapy skal være foretrukket over fettsuging?

Det er ikke bare invasiv art på fettsuging som gjør det en sekundær valg. Det er mange andre grunner også som gjør mesotherapy en krevde vekttap prosedyre. Tidligere behandle ikke cellulite; Det fører heller ofte eksisterende cellulite striper blir mer fremtredende. Videre noen ganger fett hjelp fettsuging teknikken ofte starter innskudd i samme områder eller på nytt i andre områder, som er ikke tilfelle med mesotherapy. I tillegg krever sistnevnte ikke sykehusinnleggelse eller generell anestesi; verken innebærer det noen nedetid.

Hvilke andre kosmetiske forhold kan behandles med mesotherapy?

Den kan brukes til å behandle et bredt spekter av kosmetiske problemer samt medisinske tilstander som akne, strekkmerker, ansikts rynker og alle slags arr. Hudleger bruke ofte denne teknikken til å løfte slapp hud i ansiktet, halsen, hender og andre kroppen områder. Det kan også brukes til å kontrollere hårtap hos både menn og kvinner.

6 grunner til hvorfor du bør velge mesotherapy:

Mesotherapy er trolig den enkleste og sikreste måten å oppløse lokalisert fett innskudd. 6 mest forlokkende fordelene ved denne vekttap behandlingen inkluderer:

• Uten kirurgi

• Ingen nedetid

• Ingen slanking

• Ingen trener

• Ingen fett

• Ingen cellulite

Viktige hensyn:

Mesotherapy er uten tvil en effektiv vekttap behandling, men bare når utført av erfarne hender. Husk det er en uregulert prosedyre som folk kan enkelt utføre uten formell opplæring og sertifisering. Men som noen andre kosmetisk behandling, erfaring og ferdigheter er avgjørende ved mesotherapy også. Utøvere utført denne prosedyren i spa og store kjøpesentre kan ha gode sprøytebruk ferdigheter, men de har ikke kjemiske cocktailer tilberedt etter en standardisert formel. Dette kan føre til alvorlig helserisiko, inkludert utslett, brannskader, infeksjoner og ulike andre alvorlige hud unormalt, for eksempel hud misfarging, synlige arr og dannelse av klumper under huden. Derfor må du få fremgangsmåte utført i en klinikk ved eller under direkte oppsyn av en bord-sertifisert, erfaren lege eller hudlege.