Vekttap

Hvordan fungerer smartlipo?

Smartlipo er faktisk avansert form av fettsuging, men den bruker laser-teknologi som gjør det enkelt å fjerne fett. Smartlipo er minimal invasiv teknikk for prosedyren for fettsuging, som er spesiallaget for å bryte ned fett vev og gir jevnere og fastere hud. I prosedyren for smartlipo brukt ekstremt liten kanyle - en tynn hul tube - som andre teknikker for fettsuging. Tynn slange settes inn i huden når området fet, men tross bryte fett manuelt, brukes laserteknologi flytende eller smelte fett lag. Dette gjøres ved å levere en laserstråle til fett lag. Smartlipo bruker tre ulike laserstråler i bølgelengdene. Dette er gitt nedenfor.

• Den første er av rike nm; Dette absorberes av blodkar og forårsaker clotting av blod fartøy som fører til mindre blåmerker og blødninger.

• Andre er av 1320 nm, som absorberes av molekylene i fettceller og det fungerer ved oppvarming fett vev. Det stimulerer også produksjonen av kollagen som strammer huden.

• Det tredje ettall er 1440 nm, som absorberes av fett vev. Det fungerer ved å få bildet termisk effekt som bryter ned fett celler termisk og mekanisk.

Etter fettceller flytende eller smeltet, er de drenert bort gjennom dreneringssystemer i kroppen. Laserstrålen leveres også til huden lag og det stimulerer produksjonen av kollagen og elastin.

Begge disse stoffene finnes naturlig i huden og spille en viktig rolle i å holde huden elastisk og glatt. Dette er hvorfor deres stimulering bidrar den innstramming av huden. Prosedyren er minimal invasiv og ikke forårsaker noen alvorlige ubehag eller smerte. Prosedyren for smartlipo utføres under lokalbedøvelse bare.

Smartlipo kan utføres på ulike områder av kroppen har overflødig fett inkludert både små samt store områder. De vanligste områdene som er behandlet av denne prosedyren er magen, overarmer, bryst, rygg, hofter, lår, knær og selv ansiktet og halsen. Prosedyren kan gjøre både den milde eller mer radikale kontur kroppsdeler.

Prosedyren for smartlipo svært fordelaktig og gir meget vellykkete resultater for fjerning av overflødig fett; noen av fordelene er gitt nedenfor.

• Det er minimal invasiv og det ikke forårsaker streng smerte eller ubehag i tradisjonell fettsuging.

• Den oppmuntrer vev retraksjon gjennom koagulering av bløtvev.

• Det fører færre traumas og healing er hurtigere idet sammenlignet med tradisjonell fettsuging.

• Det gir konsekvent resultater til pasienten.

• Det gir raske resultater sammenlignet med tradisjonell fettsuging.