Vekttap

Miste vekt på et budsjett i 10 enkle trinn

Er det mulig å miste vekt på et budsjett? Uansett hva budsjettet er, kan du innlemme disse enkle trinnene enkelt i vår daglige rutine. Hvis du gjør fremgangsmåten en vane, kan så du nyte en sunn og balansert livsstil.

Å være på et budsjett er ikke en dårlig ting. Hvis noe, er det befriende for å vite akkurat hvor pengene dine går og hvor det er brukt. Bruke noen av budsjettet til å investere i din helse er en av de beste investeringene du kan gjøre. Du vil finne det lettere å holde deg på sporet med pengene dine og din diett med nøye planlegging og sporing.

Miste vekt på et budsjett i 10 enkle trinn

1. få tilstrekkelig søvn. Søvn er viktig for kroppen din til å fungere. La kroppen din luksusen å sove nok timer hver natt, hjelper det produsere mer energi om dagen for å brenne kalorier.

2. Bruk strammere klær. Iført jeans eller bukser som er tettsittende, kan bidra til å kutte ned på beite eller overspising. Komfortable klær føler løs og koselig og gjør det lettere å chow ned på mer mat eller mat som er fetende.

3. visualisere og meditere. Det koster ikke noe, men tid til å tenke i tankene dine at du er nå dine vekttap mål.

4. trene gratis. Push-ups, crunches, lunges, turgåing, jogging er øvelser du kan gjøre uten en gym medlemskap. Du må noen gode gåing eller jogging sko, men når føttene er utstyrt, det er ingen kostnader å gå utendørs og mosjon.

5. Forbered maten på forhånd. Klipp opp grønnsaker og frukt etter du bringe dem tilbake fra butikken. Når sunn mat er lett tilgjengelig, vil du sannsynligvis spise som.

6. mat Journal. Skriv ned måltider og snacks du spiser hver dag. Spore matinntaket vil hjelpe i ditt vekttap suksess. Her finner du et tidsskrift eller bærbar på de fleste dollar butikker.

7. porsjonskontroll. Spise måltider og snacks i mindre porsjoner. Dette vil definitivt spare penger fordi du vil være forbruker mindre mat.

8. drikk vann. Drikk vann som du lever i en ørken. Vann fra springen er ganske billig og frisk nok for deg å bo hydrated.

9. de-stress. Bringe stress nivåer ned. Stress utgivelser en stress hormon som fett celleproduksjon. Prøv pusteteknikker. Luften er gratis!

10. planlegge. Planlegge måltider, handlelisten og snacks. Planlegging tar tid men er veldig lett på budsjettet og fremmer sunne matvaner. Du kan miste vekt på et budsjett med måltid planlegging.