Vekttap

Hvorfor brød gjør deg feit

Spørsmålet om hvorfor brød gjør deg feit er en relevant; etter alle vanlige melding fra leger i lang tid nå har fokusert på å fremme forbruket av lav fett, høy karbohydrater foods, korn spesielt.

Meldingen av hvete, mais og ulike andre korn som sunn mat optimal for å bekjempe overvekt har kommet til å dominere de fleste vekttap planer, en merkelig mønster vurderer det faktum at selv om hvete produksjon og forbruk har tredoblet de siste tiårene, har utbredelsen av fedme bare fortsatte å stige, dette heve flere spørsmål om forholdet mellom vektøkning og at felles element av brød kjent som hvete.

HVORFOR BRØD GJØR DEG FETT

Før du gjør noen forutsetninger om rollen brød i økende fedme nivåer, må man først spørre: brød gjør deg feit?

Og til tross for felles forutsetninger, svaret er et rungende Ingen. Faktisk ville det være riktig å foreslå at de fleste matvarer har liten direkte innvirkning på ens vekt. Forstå hvordan vektøkning oppstår er avgjørende å forstå forholdet mellom brød og vektøkning.

HVORDAN VEKT ER OPPNÅDD

Enkelt sagt, oppstår vektøkning når en forbruker mer kalorier enn kroppen trenger for å produsere energi; resultatet lagres alle overflødige kalorier som fett, dette til slutt fører til en gradvis økning i vekt. For å få en kilo i vekt, trenger du en 3000 calorie overskudd; tatt i betraktning det faktum at gjennomsnittlig stykke hvitt brød er hjem for mer enn 75 kalorier, vil du måtte forbruke en masse hvitt brød for dine handlinger vil føre til rask vektøkning.

HVORDAN BRØD GJØR DU FÅ VEKT

Spørsmålet om hvorfor brød gjør deg fett kommer ned til hvete evnen til å få en topp i insulin. Forbruker fett vil gjøre litt mer enn fylle deg opp, og det sikkert vil ikke gjøre deg feit.

Snarere er det insulin som er ansvarlig for hevelse kroppens adipose fettceller, som resulterer i innskudd på enda mer fett og dermed bringe om vektøkning. Mangel på en topp i insulin ville gjøre få vekt en veldig vanskelig prosess.

Det er viktig å huske at korn som hvete er også rik på karbohydrater, og kroppen ikke håndtere karbohydrater på en hensiktsmessig måte; kroppen vil vanligvis benytte fett som brensel, er det karbohydrater som forhindrer bruken av fett som energikilder; faktisk hemme kroppens manglende evne til å brenne fett.

Medisinske fagfolk har også vært kjent å advare overvektig pasienter om kroppens evne til å konvertere karbohydrater til glukose; forbruker karbohydrater matvarer som hvitt brød vil øke mengden glukose generert, muligens nok til påvirker blodsukkeret og dermed øke kroppens produksjon av insulin.

Enda viktigere, er minst med hensyn til sin vekt, det faktum at kroppen lagrer sin overflødig glukose i fettvev som fat, som resulterer i en markert økning i vekt rundt midjen og hoftene og, når disse regionene når sitt høydepunkt, overalt ellers.

Veldig mekanismer opprinnelig utformet for å beskytte kroppen menneskeheten har blitt fett generere prosesser på grunn av usunn forbruket av korn som hvete gjennom brød i alle dens former. Det er gjennom disse prosesser - forbruk av overskytende kalorier og karbohydrater, produksjon av overskytende glukose som igjen tvinger kroppen til å reagere med en topp i insulin, selv om overskuddet glukose er lagret som fett - at brød kan bli en farlig mat vare.

Spørsmålet om hvorfor brød gjør deg feit ikke alltid en rettferdig en skjønt; etter at alle fleste motstandere brød er ofte refererer til hvitt brød og ulike raffinerte produkter. Og som ikke engang ta hensyn til usunn deler av brød fortært av fleste og at elementet er synlige under de fleste måltider av dagen

Spørsmålet om hvorfor brød gjør deg feit tar ikke konto fullkorn brød, som er ikke bare gratis av raffinerte karbohydrater, men rik på fiber, proteiner og naturlig forekommende vitaminer. Det er mulig å nyte forbruket av brød uten å risikere vektøkning ved å velge sunnere brød produkter som fullkorn merkevarer.

SE flere artikler om sunt fett tap.