Vekttap

Myter og fakta om spise om natten

ER SPISE NATTEN DÅRLIG?

Sannsynligvis sitter du det bare lurte på om du bør få og har en siste bit av din favoritt måltid før retur til sengs. Du kan også bli sliter med å miste noe vekt, men du har for vane å spise om natten. Uansett hva situasjonen, er det på tide vi alle ta en pust i bakken og forstå noen viktige myter og fakta om å spise om natten.

MYTENE

Siden 1970-tallet oppfordret de fleste samfunn folk til å ha tre måltider i dag. Dette kan tilskrives det faktum at mannen var fortsatt i utvikling eller ressursene på tiden var ganske knappe avhengig av regionen. På den annen side, kan det knyttes til slagord utviklet av berømte personligheter som Adelle Davis som er kjent for sin berømte skrive; Spis frokost som en konge, lunsj som en prins og middag som en fattiglem.

FELLES VISDOM

Med tiden ble tre-måltider per dag slagordet en grunnregel som ble sendt fra en generasjon til en annen. Sannsynligvis har du selv oppmuntret en venn før å holde seg til rutinen. Selv om det ikke er en dårlig stykke råd, er det basert på et velkjent mønster som kan endres avhengig av ens ønske. For noen antas det også at spise natten tar bort din søvn. Dette er enda mer latterlig enn explainable.

OVERSPISING

En annen myte vil du sannsynligvis høre når emnet på å spise om natten er brakt opp er ideen om at det er en måte for overspising. For en som prøver å miste vekt, kan denne tanken raskt endre oppfatningen om spise i natt. Overeating er virkelig en dårlig vane som kan praktiseres til enhver tid på dagen dvs på frokost, når har lunsj eller spise middag.

FAKTA

Er spise natten dårlig? Svaret på dette spørsmålet vil bli bestemt av mengden mat du spiser, typen mat og målene samtidig ha måltidet. For eksempel, hvis du tar en høy kalori mat om natten selv etter å ha andre calorie matvarer i løpet av dagen, vil kaloriene akkumuleres daglig og føre til fedme.

HVORFOR SPISE OM NATTEN?

Oftest spiser folk natten på grunn av stress, kjedsomhet, behovet for å tilfredsstille en begjærende eller til og med sult. Uansett årsak, alltid forstå hvor den kommer fra og hvilke andre alternativer er tilgjengelige. I de fleste tilfeller disse natt snacks er normalt kalori rik og derfor vil de øke kroppen kalorier og derfor finne en passende erstatning som vann eller naturlig juice for slike øyeblikk vil hjelpe administrere vekt.

KONKLUSJON

Spise om natten er ikke ille så lenge som du overvåker mengden kalorier du tar og typen mineraler fikk. Gå til delen-kontrollerte snacks som små porsjoner av popcorn, lav-fett yoghurt, frukt eller iskrem barer. Hvis you´re seriøse miste fett, prøve noen av matvarene som forbrenner fett. I kveld, gjerne nyte en matbit før seng men pass deg for mengden kalorier.