Vekttap

5 ting stoppe deg fra å miste magen magen fett

Hvis du er virkelig seriøs om å miste magen fett, er det noen grunnleggende elementer som du må forstå. Først hvis du starter sulter deg selv, vil du bare skade kroppen din på lang sikt. Ikke spise vil ikke hjelpe å få miste magen fett og få en flat mage. Faktisk, vil ikke det hjelpe kroppen din på noen måte for saks skyld. Hvis du har vanskeligheter skiftende fettet rundt magen, til tross for alle dine anstrengelser, kan det være en av de 5 grunnene nedenfor.

1. du spiser ikke sunt.

Hvis du spiser feil mat, vil du få en flat mage, selv om du spiser mindre. Den beste maten for å miste magen fett er "ekte" mat som er hele og ubehandlet. Bearbeidet mat er de som kommer i pakke, tinn, eller vesken. Du trenger å spise mat som gjør deg godt, holde deg full mellom måltidene og gi deg energien du trenger for å utøve.

2. du gjør ikke noe trening.

Trene og spise riktig er to nødvendige komponenter for å miste magen fett. Hvis tanken på å gå til gym ikke appellerer til deg er det på tide å prøve andre former for trening før du finne noe som du ser frem til å gjøre. Hvis du vil beholde passer og få en flat mage det er rikelig med måter å trene hjemme eller utendørs.

3. du setter ikke din helse først.

Sette din helse først kan bety å få opp 30 minutter tidligere å utøve før arbeid eller spise en sunn lunsj du brakte hjemmefra. Personer med for mye fett på magen har en tendens til økt kolesterol, økt blod sukker og høyere blodtrykk. Når du begynner å miste magen fett betyr det at du er på en lavere risiko for diabetes, hjertesykdom og hjerneslag.

4. det er for mye Stress i livet ditt.

Stress kan påvirke mer enn bare tanker og følelser. Selv om det høres ut som en uvanlig måte å miste fett på magen, kan redusert stress faktisk hjelpe deg å miste magen fett naturlig. Stress forårsaker hormonelle ubalanser i kroppen. Spesielt er det et hormon som kalles kortisol som ubalansert og forårsaker fett å samle seg rundt waistline.

5. du er for mye alkohol.

Hvis du ønsker å få en flat mage, er det du drikker like viktig som hva du spiser. Bare ved å redusere mengden alkohol kan du drikker drastisk forbedre kroppen. Alkohol er svært høy i kalorier og kan forårsake du samle fett i magen. Når du drikker mye alkohol, har du flere problemer med fett rundt midten.