Vekttap

Uten dette - få du aldri perfekt kropp og helse

Den starter i hodet

Alle materielle ting startet med en tanke som noen hadde. Det spiller ingen rolle hvor gale tanken hørtes i begynnelsen, dette er måten det startet før den fikk skjemaet og kom levende. Hvis Henry Ford ville har bedt folk hvordan transport kan forbedres før biler eksisterte, han ville få svaret som folk trenger raskere hester. Ingen hadde ideen om å erstatte hestene med en motor. Det hele startet med en idé, som svært få trodde på.

Noen hadde en tanke og manifestert i en ting. Visste du at du manifestere på samme måte med hva du tenker om deg selv og din kropp. Hvis du tror at du kan aldri ha at muskuløs kropp og helse som du ser andre har - du har rett, vil det aldri skje. Men hvis du tror du kan - du er godt på vei. Dette er kraften av tanker.

Livet er dannet av tanker

Som jeg nevnte, du bare manifesterer ikke ting i verden, du også manifestere helse, kroppen og situasjoner. Du er et resultat av dine tanker som du har plantet og næret. Hvis du ønsker et bedre resultat skal du plante bedre tanker.

Hver tanke har en konsekvens. Ingen trodde kan eksistere uten å påvirke utfallet i noen måte. Tanker du oppbevare konstant i hodet ditt og hva du snakker om vil skape ringvirkninger på alle rundt deg. Folk er plukke opp på energi av dine tanker. God energi vil reflektere tilbake til deg med positive erfaringer og negativ energi vil gjenspeile negative erfaringer tilbake til deg.

Hvis du ikke er fornøyd med hva som skjer rundt deg, er det på tide å tenke bra, positiv og nærende tanker om deg selv.

Hva kommer ut av munnen?

Start lytter nøye til hva du sier og snakker om. Ordene du bruker og hvordan du sier det har en enorm effekt på deg selv og andre. Hvert ord har energi, gode eller dårlige, og har en effekt på livet ditt. Snakke med kjærlig ord og du vil finne den samme komme tilbake til deg.

Hvis du ikke er fornøyd med din nåværende liv, ta en titt på hvordan du snakker og hva ord du bruker.

Endre fremtiden nå. Se, kropp, helse og rikdom avhenger av den.

Dette er tiden for å begynne å se dine tanker som du bærer med deg hver dag. Måten du snakker er også en refleksjon av hvordan du tenker. Tenke gode tanker og snakke elsker ord og du vil se at dette god energi vil gå ut i verden å skape ikke bare god helse, også verdier hvis det er det du ønsker.