Vekttap

Sette for å bruke plass på toppen av kjøleskapet

For noen er kjøleskapet i vårt hjem ikke gjemt bort i et tilpassede skap som kan la de utsatt gir noen ekstra lagringsplass. Istedenfor å la dette området blitt en god for ingenting rotete søl, kan du sette denne plassen til store bruk som kan være nyttig spesielt hvis du prøver å forbedre din helse.

Hvis du ikke har luksusen av å ekstra lagringsplass på toppen av kjøleskapet, kan du fortsatt bruke ideene i denne artikkelen for å motivere deg til å rydde opp og ordne områder du har på kjøkkenet.

Med et mål å miste vekt, vet du at 70% av din suksess vil komme fra daglig ernæring. Det er derfor å øke sannsynligheten for faktisk å nå dette målet, må du ta fullstendig kontroll over kjøkkenet.

Start i begynnelsen av første helt fjerne hele toppen av kjøleskapet. Du kan også benytte anledningen til å vask toppen med en fuktig såpevann fille så det er frisk og klar til å lagres.

Husk å ta disse tre punktene:

1. få stabling hyller å øke avstanden

En måte å holde alt organisert og øke lagringskapasiteten er å sette stabling hyller eller plastikk kurver på frig. Det kan være vanskelig å kjøpe lagercontainere før du vet nøyaktig hva du vil beholde det, så velge det første. Hva er elementer som vil hjelpe deg å leve et sunt liv?

Du bør holde alt du ønsker å bruke regelmessig utilslørt så de ikke er glemt. Skuffer og skap er hendig lagringssteder men ett problem er når de lukkes, alt er ute av syne. Dette kan føre til å glemme hva lagres det spesielt når du først starter å opprette nye sunn vane. Dette er en annen grunn til hvorfor holde viktige elementer som er lagret på toppen av kjøleskapet utilslørt kan virkelig hjelpe deg opprette og vedlikeholde nye vane.

2. en inndeling for plast reise beholdere i ulike størrelser med lokk

En av de sunneste vanene kan du utvikle tar reise lunsjer å arbeide. I stedet å stole på en fast food sted eller kafeteriaen på arbeid, spesielt siden begge tilbyr fristende kalori pakket usunn alternativer, bør du få for vane å ta matrester med deg å arbeide. Dette er hvor plastikk reise beholdere er en sann velsignelse.

Holde ulike størrelse beholdere med sine respektive lokk rett i en del på kjøleskapet slik at straks du er ferdig spise middag du kan reise deler til lunsj/middag neste dag. En annen fordel å ha disse beholderne lagret på frig er du lett kan se når du er lite på en bestemt størrelse og kan legge dem til dagligvarer listen på din neste shoppingtur.

3. enkel tilgang for blender eller food prosessor crock potten

Tenker du på å gjøre sunn frukt smoothies, hummus eller stuinger? Disse rettene sammen med mange andre smakfulle delikatessene som opprettes ved hjelp av enten en blender, food prosessor eller en crock potten. Hvis du ønsker å forbedre ernæring, må være villig til å prøve ut nye sunne oppskrifter.

Når du har noen oppskrifter i hånden, vil opprettholde disse tre viktige kjøkken verktøy klar bidra kan du opprette disse måltider når du måtte ønske. Rengjøre og lagre dem på en synlig plassering som toppen av kjøleskapet, og du kan finne deg selv inspirert til å bruke dem når du faktisk har dem foran deg i motsetning til ut av syne, ute av sinn. Du kan vurdere kjøpe plast gjennomsiktig dekker for å holde støv av maskinene hendig hvis du ønsker.