Vekttap

Hva tar det for å miste en halvkilo vekt?

Å miste vekt kan være en kamp for du, muligens kontinuerlig går gjennom se-så effekten. Miste et par pounds i noen uker, få et par pounds i de følgende ukene. Ofte skjer dette fordi folk vet virkelig hvordan denne prosessen faktisk fungerer som er en grunn for svingninger i vekten fra måned til måned.

Hvis du er noen tall, er her en stat for deg. For hver 3500 kalorier du kvitte, vil en halvkilo vekt forlate kroppen din. Som kan eller kan ikke høres lett å gjøre, men la oss ta en nærmere titt på hva dette egentlig innebærer.

Når ernæring er en prioritet, som betyr hver dag en passende mengde mat kommer inn i kroppen. Avhengig av din alder, kjønn, kroppstype og aktivitetsnivå, som totalt generelt varierer alt fra 1400-2500 kalorier per dag.

Når du har din daglig kalori totalt, hvis dette nummeret brukes daglig du vil bo på din nåværende vekt verken få eller miste vekt. Siden vi ønsker å gå ned i vekt på en sunn måte, det betyr at vårt mål hver dag er å bo en tad under våre daglige kalori godtgjørelse.

Dette kalles i hovedsak å opprette en kalori underskudd som oversettes til vekttap.

Når du kan avslutte dagen med en kalori totale mindre at din opprinnelige beløpet, som mangel vil chip unna på vekten på kroppen. Når din mangel over flere dager totaler 3500, vil du ha med hell mistet en halvkilo vekt.

Som du kan se, er dette en kumulativ prosess spesielt siden det ikke er sunt eller tilrådelig å prøve og kvitte kroppen av 3500 kalorier i dag. Men du må også være oppmerksom på at små du oppnår slik at du ikke mister alle dine positive skritt fremover i en uforsiktig splurge.

Si for eksempel du oppretter et underskudd på 500 kalorier for 5 dager på rad totalt 2500 men på den sjette dagen du gå vill og har en natt "ut på byen" og ta i hele totalt 4000 kalorier for hele dagen.

Med dette når forfalle i kontrollerer du dessverre utryddet de 5 dagene av sunn mat med at en splurge.

Gitt det er en ekstrem overdrivelse og forhåpentligvis de fleste av oss ikke gå hog-wild ukentlig, men tenke gjeldende vanlige matvaner og hva du vanligvis bruker regelmessig. Du finner når du sannferdig telleapparat opp hva spises daglig, du kan være overgå kalori dagpenger som igjen betyr at du får vekt regelmessig.