Vekttap

Tips for å miste vekt for late mennesker

Vekttap tar arbeid, men tiden du tilegne å spise riktig og trene trenger ikke å føle seg som en annen jobb. Selv om du ikke har tid, penger eller motivasjon til å treffe gym og tilberede et hjemmelaget måltid hver kveld (eller hvis du bare en selverklært sofagris), er det fortsatt nok av lave-innsats (men effektive) strategier for å bli kvitt pesky pounds. Noen favoritt "lat" vaner, som spiller videospill, kjøpe tilberedt mat og bruke matlaging snarveier, kan hjelpe deg slank ned.

Les videre for noen tips å miste vekt som kan gjøre å miste vekt et stykke kake.

Voksne i USA blir bare ikke nok fysisk aktivitet, periode. Vi får større og større. Vi sitter på et skrivebord hele dagen. I stedet vi kommer hjem fra en dag sitter på kontordatamaskinen bare å sitte noen mer - på vår hjemme-PC, foran TV, og på middagsbordet.

Nei, du trenger ikke å starte trening for en maraton. Forskjellen mellom å bli frisk og bli en statistikk øker aktivitetsnivå gradvis, kanskje med 20% i uken. Som vil få deg til de anbefalte nivåene før lenge. For inaktive folk, vil gjør alle slags aktivitet gagne deres helse. American Heart Association anbefaler at inaktive folk skrittvis opparbeide å trene tre til fire ganger i uken i 30-60 minutter på 50% - 80% av deres maksimal hjertefrekvens. Anbefalinger for fysisk aktivitet har endret seg drastisk. De gjør det enklere for generelt publikum til å oppnå riktig nivå av trening fordi det inneholder hverdagslige aktiviteter som renhold huset og gåing.

Følgende alternativer kan være like effektiv som hopping knekt, joggeløyper eller dyre treningsapparater:

· Ikke bruk heiser og rulletrapper; i stedet, ta trappen. Start med en slik erstatning en dag, og bygge opp langsomt. Så du jobber på 50th etasje? Ri opp til 48 og gå opp derfra. Forsiktig, selv - gå ned trapper kan være vanskelig på knærne. Gå opp, men ri ned.

· Stopp sirkle parkeringsplasser og kjemper for nærmeste stedet. Parkere litt lenger borte fra kontoret eller kjøpesenter, og gå. Du vil ikke bare øke fitness, så skal du redusere stress.

· Hvis du ta buss eller t-banen, få en eller to stopp tidlig og gå resten av veien.

· Vakuum mer ofte endre arkene oftere, tørke gulvet oftere. Dette får hjertet pumpe, noe som betyr at de er utmerkede kalori-brennere.

· Kald og snørik der du bor? Spade det, vandre hunden, bygge en iglo med barna. Aktiviteten vil ikke bare styrke fitness nivåer, vil det hjelpe holde deg varm!

Det er alt du trenger å gjøre en reell forskjell i din kondisjon. Dagligdagse aktiviteter som du ikke kanskje tror er øvelser, er øvelser. I de nye anbefalingene, gjør Klesvask, støvsuging og rense huset alle antall som øvelse.

Absolutt alle kan ha nytte av å øke sin aktivitetsnivå, og de enkleste tipsene å miste vekt over kan hjelpe deg effektivt kaste noen ekstra pounds å ha en fin figur naturlig.