Vekttap

Slik forbrenner fett for en halv dag med 5 minutter med trening

Faktisk, hvis du har fulgt forskning i fitness samfunnet de siste ti-femten årene, vil du allerede være kjent med metoden vi skal diskutere i dag. Det er allerede brukt av fitness entusiaster i mange treningssentre over hele verden i dag.

I dag vi snakker om intervalltrening, selvfølgelig.

Intervaller brukes av mange utøvere på grunn av det evne til å opprettholde lean muskelen tissue mens økende fettforbrenning samtidig, i motsetning til aerobic cardio som har skadelige effekter på muskel mens du brenner mindre kroppsfett samlede.

De viktigste salgsargument bak HIIT, men kommer i form av det enkelhet. I motsetning til mer komplekse trening prinsipper handler HIIT om kort deler maksimale intensitet arbeid etterfulgt av korte utvinning perioder. Det er riktig. Ingen kompliserte timing eller forklart rep metoder. Bare begynne å jobbe.

Men hvordan tar du, gjennomsnittlig gym-goer gevinstene fra en treningsmetode som opprinnelig ble designet for toppidrettsutøvere?

I så lite som fem minutter du kan bygge en metabolsk kostnad i kroppen din som setter deg på fettforbrenning overdrive opptil tolv timer etter din treningstid. For mange, at lyder for godt til å være sant, men det er vitenskapelig bevist, med år av relevante studier utført i feltet.

Selvfølgelig, er resultatet avhengig av innsatsen settes i økten. En god HIIT trening er kort, ja, men aldri lett. Trikset er å utnytte de korte periodene maksimale intensitet arbeid som mulig, deretter tillater deg å gjenopprette før du utfører en annen max intensitet periode.

Benytter disse metoder, blir en fem minutters økt en krig.

Faktisk viser studier at intervalltrening for så lite som 10 er enda mer effektiv enn å utføre vanlige aerobisk time!

Tenk på HIIT som cardio versjonen av en vekt trening trening - du gjøre et sett, du gjenopprette, og gjenta. Så selv om du ikke har tilgang til en tredemølle eller sykkel, kan du fremdeles utføre intervalltrening. Kropp vekt øvelser er en god erstatning.

Trekk som lunges og fjellklatrere er svært effektive for kjøring opp hjertefrekvensen og høste dem fett brenner belønninger.

Så når gym tiden er begrenset, ikke fortvil. Det er mulig å opprette enda en 5 minutters fat tap trening når du setter tankene dine til det, ved hjelp av nyeste fitness-metodene.