Vekttap

Hvordan for å miste magen fett og lår fett rask for kvinner - vekttap 10 triks å følge

Kvinner samle fett i ulike områder av kroppen. For de fleste det er i mage området, sitter for andre er det lår mens for noen fett på armene. Som er din bekymring-området, ligger hemmeligheten til å miste vekt i styrke og toning kjernen musklene i dette området. Hvis du vil miste vekt i mage området eller på lårene, er det 10 vekt tap triks som kan gjøre det enklere for deg.

1. for å bli kvitt magen fett, bør du utføre øvelser som sit ups og crunches. Disse magemusklene tog rectus abdominis og skråstilte muskler. Toning muskler i delen abdominal skaper for en sterk kjerne samtidig øker stabiliteten og forbedre holdning. For å variere crunches, omvendt og skrå crunches i tillegg til vanlig crunches.

2. for å kvitte seg med lår fett rask, bør fokuset være quadriceps og hamstrings. Derfor må du jobbe musklene gjennom øvelser som lunges, knebøy og leg extensions.

3. ikke bare stole på spot reduksjon for vekttap; det vil ikke fungere. Det er viktig å arbeide ut hele kroppen å sparke kroppen i fettforbrenning modus.

4. for å gjøre øvelsen rutine mer effektivt, bør du legge motstand i form av manualer eller manualer. Økende motstand øker utfordringen og skyver kroppen en ekstra mil.

5. kardiovaskulære øvelser er gunstig for vekttap generelt. Det hjelper deg å miste vekt på tvers av ulike områder som armene, magen og lår. Cardio øvelser å brenne fett ved å heve hjertet sats. Du kan utføre øvelser som makt Turgåing, bading, kjører, overshopping og sykling.

6. for å få en flat mage og tynn lår, må du også ta en sunn spise strategi. Kosthold bør være balansert med høyere andel av proteiner og fiber og kontrollerte mengder fett og karbohydrater.

7. for de av dere kunne lage mat hjemme på grunn av tidsbegrensninger, må du kontrollere at du lese ernæring etikettene på pakket mat å sjekke ingrediensene. Spise fornuftig porsjonsstørrelser.

8. holde oversikt over fremdriften i denne fasen. Måle hofter og lår og gjøre regelmessig som en gang i uken og gjøre oppmerksom på det i dagboken din. Tallene vil motivere deg til å jobbe hardere mot målene dine.

9. få nok søvn hver kveld. Søvnløshet påvirker nivåer av hormoner i kroppen, spesielt de som styrer fettforbrenning og fett formasjon samt appetitt.

10. Hvis du skal miste magen fett og hvis du også arbeider mot å miste lår fett for kvinner, vil ikke det hjelpe hvis du arbeider for et par måneder og sitte for resten. Det innebærer sunn livsstil endringer og forplikte seg til en trening strategi å opprettholde resultatene.

Som vi avslutter ønsker vi å nevne et lite tips. For å gjengi metoder mot å miste magen fett rask og sikker, sørg for at du konsultere legen din før du gjør noen betydelige endringer i kosthold og mosjon rutine.