Vekttap

8 kosthold og trening triks å miste 3 inches fra midjen i 1 måned

En ren kosthold, streng øvelse diett og viljestyrke er tre hemmelige nøklene å miste magen fett raskt. Dette er fordi magen fett tar en god tid til å smelte bort og er vanligvis blant gå. Hvis du er desperat å trimme noen inches fra waistline, men har ikke uker og måneder å vente, er her 8 kosthold og trening triks å tape 3 inches fra midjen i løpet av en måned.

Mål

Den beste måten å starte er ved å måle midjen. Deretter bør du holde rede på det måler det regelmessig. Telle inches du har klart å redusere vil holde deg motivert.

Diett Tips

Rensing kosthold av søppelpost og fet mat vil begrense dannelsen av nye fatty innskudd hindrer kroppen fra pæling på mer fett i mageregionen.

1. redusere det daglige kaloriinntaket ved ca 500 til 700 kalorier. Det hjelper deg ned 1-2 pounds i en uke som er et sunt nivå. Ikke mål for mer enn 2 pounds en uke.

2. ikke sulte kroppen ved å hoppe over måltider. Overdreven maten begrensningen sender kroppen i overlevelse modus. Dermed begynner lagre mer fett i stedet for utmattende de allerede finnes.

3. erstatte tre store måltider av dagen med seks mindre måltider. Dette trinnet vil holde en fane på cravings mens på den samme holde stoffskiftet styrket.

4. til slutt, er det viktig å lage sunn matvalg. Dette omfatter fordoblingen inntaket av fiber og protein matvarer. De fylle deg opp raskt og unngå overspising. I tillegg bør du spise en klok mengde frukt, grønnsaker, nøtter og sunt fett. Drikk mye vann og 3-4 kopper av grønn te. Grønn te vil fremskynde stoffskiftet og hjelpe deg å miste fett fast.

Mosjon Tips

Øvelse vill hjelpe befri av fet teppet sitter over mave. Derfor opptar det en viktig plass i din strategi å tape 3 inches fra midjen per måned. Det er ingen gjør uten.

1. mål for en hele kroppen treningsprogram. Det sparker kroppen i fettforbrenning modus og reduserer samlede kroppen fett prosentandelen.

2. ta abdominal øvelser i øvelsen rutinen. Magemusklene gjør ikke mye for å redusere magen fett. Men spiller de en avgjørende rolle i sculpting magemusklene skaper for en mager og tonet titt. En liste over nyttige core øvelser inkluderer broen, planken, crunches og knebøy. Abdominal øvelser vil virkelig hjelpe hvis i tillegg til trimming livet av 3 inches du sikter til en sexy seks pack.

3. Prøv å passe på en cardio trening i øvelsen rutinen. Ideelt er 30-45 minutter, 3 - 4 ganger i uken. Cardio øvelser er mest effektive når gjort som intervalltrening av vekslende høy intensitet øvelser med moderat til lav intensitet aktiviteter. Intervalltrening hjelper brenne mer fett i en kortere varighet av tid enn enkel cardio.

4. Hvis du er virkelig seriøs om beskjæring livlinjen i en måned, vil du også måtte løfte noen vekter. Vekttrening øker den hvile metabolic rate ved å øke muskelvev i kroppen.

Å gjøre disse kosthold og mosjon tips om hvordan å miste magen fett raskt mer effektive, bør du også får nok hvile på slutten av dagen og lære å håndtere stress.