Vekttap

Hvordan å miste magen fett for kvinner over 35

Å miste magen fett er en virkelig utfordring og alder ups problemer kvotienten ytterligere. Det er flere grunner for det. Først er redusert fysisk aktivitet fallende energi og bein styrke måtte trening. For det andre, etter 30 år, kroppen automatisk begynner å miste lene muskelvev og erstatter den med fett. Det er visceral fett (fett rundt de indre organene) og ikke subkutant fett (gi dempning effekten under huden). Vanligvis er det konsentrert rundt midsection regnskap for en voksende waistline. Tredje bremser stoffskiftet ned med alderen.

Så, hvis du er en kvinne over 35 og vil brenne fett fra mage området, vil du måtte sette opp en tøff kamp mot din egen kropp. Og kosthold og treningsvaner er bare to strategier som kan hjelpe deg å vinne.

Hvordan å miste magen fett Fast - 10 Tips

Opprette mye nødvendig kalori underskudd. Det er viktig å forstå hvor mye regnes som et trygt beløp. Den sikreste mål å holde seg til er 20% av det daglige kaloriinntaket. Dermed, hvis du spiser 2500 kalorier per dag, bør du redusere inntaket av 500 kalorier.

Bruk smart spise triks for å kontrollere hvor mye du spiser til hvert måltid. Du kan for eksempel drikke høye glass vann før et måltid. Et annet alternativ er å starte du måltid med salater.

Du kan ikke forvente å miste magen fett hvis ikke øke inntaket av protein. Protein har færre kalorier enn fett og karbohydrater. Også bygger det muskel som hjelper brenne noen ekstra kalorier. Lene kjøtt, lite fett meieri, grønne bladgrønnsaker, belgfrukter, nøtter, eggehviter og skinn fjørfe god kilde til kosttilskudd protein.

Spise sunt fett som avokado, olivenolje og nøtter.

Unngå brus og kullsyreholdige drikker som forsyne kroppen med tomme kalorier. Drikk vann, grønn te eller frisk sitronvann i stedet.

Mål for 8-10 timer søvn daglig å brenne fett og holde den av for godt. Det har blitt bevist at som sov mindre følt sliten og utmattet neste morgen. De gikk automatisk sukkerholdig snacks å få mye nødvendig energi surge. Mangel på søvn bremser ned metabolisme.

Lære å håndtere stress effektivt gjennom trening, bønn og meditasjon. Overskytende stress øker mengden av kortisol. Dette hormonet spiller en viktig rolle i hvordan kroppen brenner og lagrer fett.

Kardiovaskulær trening er en annen faktor som vil hjelpe kvinner over 35 mister stygg magen fett. De kardiovaskulære øvelsene du foreta bør være intens og variert. Det er en liste å velge mellom inkludert Turgåing, jogging, svømming, trapp trapper, sykling og dans. Du bør tilegne minst 20-25 minutter, 3 ganger i uken.

Vekttrening øvelser er også viktig som fordi de bygge muskler og støtte naturlig fettforbrenning i kroppen. Musklene trenger mer kalorier for vedlikehold og derfor påvirke fettforbrenning og lagringen inne kroppen.

Til slutt, kaste i noen magemusklene. De vil tone musklene i den midtre delen og også støtte fettforbrenning initiert av cardio og vekttrening øvelser.

Således, som du ser det, det er ingen mirakelkur på hvordan å miste magen fett hurtig. du må være vedvarende og ærlig hele.