Vekttap

Hvordan for å miste 1 tomme fra lår i 3 uker - hva må kvinner for å oppnå det.

Etter magen på baken og er lårene de vanskeligste områdene i kroppen. Dette er fordi det er en av de få utvalgte områdene hvor kroppen skattefunn sin fett innskudd for en regnværsdag. Derfor kan prøver å få lårene tonet bli en ekte ildprøve. Likevel, det er ikke umulig.

Hvis du leter etter tips om hvordan å miste lår fett rask, er her noen trening råd å komme i gang. Disse treningsteknikker kan hjelpe deg å miste omtrent 1 tomme i løpet av 3 uker.

Hva må du konsentrere deg om?

For å gjøre riktige øvelser, er det viktig å forstå de ulike muskelgruppene i målområdet. Mål for tonet lår, bør du konsentrere quadriceps, hamstrings og hip Abduktoren og arbeide på dem med samme intensitet. Trene disse muskel grupper vil hjelpe brenne fett som forme lårene.

Knebøy og Lung

Knebøy og Lung er viktigste øvelsene hvis du vil redusere 1 tomme i 3 uker. De engasjere quads. Såvidt Lung er bekymret, er er siden utfall mest gunstig. Det funker Abduktoren og indre og ytre lår. Du kan gjøre knebøy og lunges 2 - 3 ganger i uka. Holder manualer i hver hånd eller holde en vektstang legges motstand og gjøre øvelsen mer utfordrende. Dette vil også bidra til å tone armene.

Bow positur i Yoga

Yoga er den nye trenden når det gjelder å miste vekt. Derfor kunne vi men har det i vår liste over tips om hvordan å miste lår fett raskt. Bue positur i yoga innebærer ligger flatt på magen og heve hendene og bena danner en bue (pil og bue). Du kan finne det vanskelig å utføre denne øvelsen utgangspunktet skyldes manglende fleksibilitet, men vil mestre det med praksis. Det anbefales at du gjør denne øvelsen minst 4 ganger holder stillingen for rundt 4-5 sekunder. Dette bue utgjør fungerer hamstrings. Det også fremmer spine helse og fleksibilitet og forbedrer fordøyelsen.

Gå for en rask spasertur

Rask gange er en effektiv ennå mindre intens hjerte-aktivitet. Kardiovaskulær trening er en viktig del av å miste 1 tomme fra lår i 3 uker som det spark kroppen i fettforbrenning modus. Omfatte 15-20 minutter gange i din daglige treningsrutine. Når du bygger styrke og utholdenhet, kan du øke det til en time eller mer.

Svømming og sykling

Svømming og sykling vil også hjelpe deg å miste fett fra lår. Kjører, er fotturer og rulleskøyter andre øvelser som er rettet mot bena. Men når du gjør cardio øvelser må du kontrollere at gjør du det på riktig intensitet nivå som er innenfor pulssonen. Bruk en pulsklokke for å sikre du ikke under eller overdriv.

Ta trappen

Hvis du ikke har tid til egen trening, er det beste du kan gjøre prøve å konvertere dine daglige aktiviteter i utmerket fettforbrenning øvelser. Best vi kan foreslå er at du ta trappen istedenfor heisen. De vil bidra til å forbrenne fett i beina.

Så, med disse tips om hvordan å miste lår fett rask, ikke vær sjenert å boltre seg i shorts lenger; flaunt dem med selvtillit.