Vekttap

Hvor å kvitte seg med kjærlighet håndterer og burn magen fat for kvinner

Styggeste fettet er fett du befordre i nærheten midsection. Det viser enten som en voksende mage eller kjærlighet håndtak cradling sidene. Problemet med fett i den midtre delen er at du må gi avkall på din favoritt antrekk. Du kan ikke bruke huden-passer; posete klær er det eneste alternativet. Flaunting kroppen i bikini er utelukket.

Hvis magen gir deg en hard tid hvis du er irritert med de ikke-så-deilig kjærlighet håndtakene, den beste tingen du bør gjøre er å miste dem. Hvordan? Det er enkelt med øvelse og kosthold.

Motivasjon Galore

Vi har sett mange kvinner kritt ut måltid planer og sverger ved streng, backbreaking trening rutiner. Imidlertid gi ikke engang halvveis gjennom de opp. Dette er fordi deres motivasjon wanes. Tenk på måter kan du alltid holde motivasjonen meter flyter til toppen.

Den beste måten å gå om det er å arbeide mot et mål. Henge en slim fit kjole der du kan se det hver dag. Gjør det målet at på slutten av to måneder eller seks måneder (som er et realistisk mål for deg) du bør passe inn i den kjolen. Den andre måten å effektivt vekttap er et mål å se bra ut for en kommende anledning. Du kan også holde en dagbok å fortegnelse din fremgang og belønne deg selv med liten behandler med hver milepæl krysset.

Rense kosthold

Når vi sier rent ut kosthold, betyr å spise riktig og mindre og ikke sulter. Redusere det daglige kaloriinntaket ved 20%. Det er et sunt nivå til å begynne med. Den beste måten å gjøre det er ved å kutte noen kalorier fra hvert måltid.

Prøv å spise mer av protein og fiber matvarer.

Inkluder en klok mengde vann og næringsrike frukt og grønnsaker.

Spise en diett rik på hele korn som brød, frokostblandinger, ris, kjeks og quinoa.

Spise fett. Det høres paradoksalt, men det er et faktum. Fett hjelper deg å miste fett når den er spist i riktig mengde og når du spiser sunt type. Sunt fett som enumettet fettsyrer hentes fra avocado nøtter, mørk sjokolade og oliven olje.

Svette det ut

Det er viktig at du får aktivt å kvitte seg med Kjærlighetshåndtak og mage fett.

Cardiovascular øvelser som kjører, svømme, hoppe og svømming kan hjelpe brenne en stor mengde kalorier. Disse øvelsene hjelper brenne fett i problemområder.

Du bør også inkludere motstand eller vekttrening. De bygge muskler og øke dermed kroppens naturlige metabolske rate.

Du gjør magemusklene å trene abs, obliques og korsryggen. Crunches er den beste abdominal øvelsen utføre hvis du Tape Kjærlighetshåndtak og burn magen fat.

Så, ikke bekymre deg om hvordan å bli kvitt magen fett eller å kvitte seg med kjærlighet håndterer. Take action i dag og du klarer å bli kvitt dem i gang.