Vekttap

Vekttap tips for kvinner: Hvorfor du burde aldri diett som en mann

Det er svært viktig for kvinner prøver å miste vekt raskt å søke kosthold og arbeide ut planer og ressurser som er spesielt tilpasset for deres kjønn og ikke de laget for menfolk. Grunnen til dette er betydelige forskjellene i mannlige og kvinnelige metabolsk systemer den mest avgjørende som inkluderer forskjellen i fett og innskudd, forskjellen i effekten av stress på metabolismen hos menn og kvinner og forskjellen i risiko for Metabolsk syndrom i menn og kvinner.

I dag vil jeg gjerne fremheve og fokus på diett planer og hvorfor kvinner bør aldri prøve å følge en manns kosthold rutine.

For å spare tid vil jeg liste dem i korte punkt:

• Først av sikkert må være metabolske forskjellen mellom kjønnene. Menn brenne kalorier og fett på en raskere hastighet enn kvinner og vil utøve mer enn kvinner så har råd til å spise litt mer karbohydrater og sukker i kosten.

• For det andre er det grunnleggende faktum at kvinnene spiser betydelig mindre enn menn dermed følge en manns kosttilskudd program kan i noen tilfeller føre til over spise dermed gjør din trening innsats overflødig.

• På grunn av metabolske forskjeller i de to kjønnene, visse matvarer forbindelser behandles annerledes i menn og kvinner. Mest spesielt, lagre kvinner mer fett på kroppen sin enn menn, og på forskjellige steder fra menn, selv om kvinner også brenne fett raskere enn menn som svar på visse øvelser på grunn av dette faktum, slanking som en mann kan føre til en betydelig og skadelig ubalanse i vekt tap innsats.

• Viktigst og betydelig er det enkle faktum at menn og kvinner trening og kosthold for forskjellige grunner. For menn målet er ofte bli større eller se mer 'buff' mest maskuline kosthold og trening planer er vanligvis utformet for å oppnå dette, mens med kvinner, hensikten er vanligvis bare miste vekt eller se trimmer. Av denne grunn alene kan en kvinne etter en manns kosttilskudd og/eller workout plan være mot sin hensikt eller bare ineffektiv.

Oppsummert av ovenfor nevnte grunn kvinner kreves og svært anbefales å følge spesielt utformet og effektiv diett og trening planer å oppnå maksimale resultater fra deres kosthold og arbeide ut programmer som du sannsynligvis ikke vil kaste bort tid, innsats og sannsynligvis ressurser på programmer som er ineffektiv, ufruktbare og muligens mot sin hensikt.