Vekttap

Min erfaring med vekttap kirurgi

2004 var året jeg besluttet å forandre livet mitt. Jeg begynte prosessen og reise å få godkjenning for vekttap surgery. Det var forskjellige typer å velge, RNY (Roux-no-Y), ermet, og Lap band. Etter mye forskning besluttet jeg å ha RNY (Roux-no-Y). Jeg var 269 pounds på en 5 0 foten ramme. Jeg hadde prøvd noen tradisjonelle metoder, dvs Weight Watchers, Jenny Craig og Yo-Yo Dieting til ingen nytte.

Så begynner jeg å ha helseutfordringer, pre diabetes, pre hypertensjon og ekstreme smerter i beina. Jeg faktisk trodde det var tidlig leddgikt, men da legen undersøkte meg sa han den fryktede ord Morbidly Obese!

Jeg gikk gjennom evalueringene, gruppe sesjoner, ernæring rådgivning, og jeg hadde fortsatt å miste 20 pund, for å vise legen jeg var alvorlig om prosedyren.

Februar 2005 jeg hadde kirurgi, jeg var fortsatt ikke forberedt på det etter at virkningene. Som en vekt tap surgery pasient har vi strenge restriksjoner protein først, ingen brød, karbohydrater osv. Den første fasen er væsker bare: dvs kjøttkraft, protein vibrering og sukker gratis jello. Ingenting ville bo ned først.

Jeg vomited mye til kroppen min justert. Min andre fase begynte jeg introdusere myk mat og gjør protein vibrering. Finne en protein shake jeg kunne tolerere var en utfordring. Jeg likte ikke vanilje eller jordbær, fant jeg at jeg kunne gjøre sjokolade protein hvis ikke for søtt. Ingen brus, ingen juice med mindre unsweetened.

Jeg begynte sakte å miste vekt jeg gikk fra 269 lbs, på min laveste til 160 lbs. Min første kjole størrelse var 26/28 til min laveste størrelse 4. Jeg nå ha størrelse 8/10 i kjoler. Siden magen er liten omtrent på størrelse med et egg, du må supplere med vitaminer, B-12, vitamin d, biotin og jern. Dette er en diett som du må forplikte til for livet. Når du ikke du kan virkelig ha problemer som lav jern og andre mangler. Du må alltid gjøre protein, protein og mer protein, dette bidrar til vekttap og hjelper ikke å ha hengende hud. Jeg vil si det kommer an på hvor stor du er fra begynnelsen. Hvis du har flere pounds å miste mer enn 200 eller mer du vil ha ekstra hud og trenger plastisk kirurgi. (Selvfølgelig sjekke med legen din for å sikre at)

Velge RNY var den beste avgjørelsen for meg. Selv om det var veldig vanskelig godkjenning og måneder etter operasjonen, ville jeg gjøre det igjen. Jeg opprettholde kunne min vekttap og jeg har ikke diabetes, hypertensjon eller Ben skadet.