Vekttap

Juicing - nyttig eller skadelig?

Jeg får spurte dette spørsmålet hele tiden. Hva synes du om juicing? Det korte svaret - det kan spille en nyttig rolle i velvære programmer hvis brukt riktig. Drikker en næringsrik juice hver gang en stund (hverdagslige) kan være sunt, men det kan også gjøre mer skade enn godt når det er tatt til ekstreme. Forbruker bare juice uker er ikke magic bullet talsmenn har hevdet det å være; og det kan være direkte farlig.

Så hva er juicing nøyaktig?

Juicing er en prosess som ekstrakter vann og næringsstoffer fra produsere og forkaster den ufordøyelige fiberen. Talsmenn for juicing tror at uten alle fiber, fordøyelsessystemet ikke må jobbe så hardt for å bryte ned maten og absorbere næringsstoffer. Juicing er varslet for vekttap, body avrusning, og behandling og forebygging av alt fra forkjølelse til kreft.

Kan juicing hjelpe meg detox?

Når det gjelder detoxing, er det ingen underbygget vitenskapelige bevis som bekrefter at kroppen trenger en utenforstående kilde å oppnå dette. Kroppen gjør en utmerket jobb av detoxing. våre lever, nyrer, lunger og tarmen filtrerer uønskede giftstoffer fra kroppen og utvise dem gjennom urin, avføring, pust og svette. Fra et "rensing" perspektiv, den mest fordelaktige naturlige "kolon renset" er faktisk kostfiber. Det er nødvendig å produsere regulære bowel bevegelser som fjerner avfall og giftstoffer fra kroppen; i tillegg feeds fiber de gode bakteriene i vår tarmen som spiller en viktig rolle i å holde immunforsvaret fungerer. Dessverre, det er strippet bort under prosessen med juicing. Fiber tilbyr andre viktige helsefordeler også. Det gir satiety holder oss mett etter spising, senker kolesterolet, og regulerer blod sukker. Alle disse fordelene mangler fra juice.

Vil juicing hjelpe meg miste vekt?

Med hensyn til vekttap, kan juicing være del av en sunn spise plan hvis gjort fornuftig. For å få en ernæringsmessig komplett vekttap plan, må du inkludere tilstrekkelig protein og fett, karbohydrater og mikronæringsstoffer fra juice, å holde kroppen fungerer. Erstatter alle eller de fleste solid mat med juice er ikke en god idé. Du vil sannsynligvis miste vekt fordi du kutte ut alle fettet fra kostholdet og drastisk redusere kaloriinntaket. Men du vil sannsynligvis legge det rett tilbake på når du begynner å spise hele matvarer igjen fordi vekten du mistet var det meste vann vekt. Og som med de fleste svært lav kalori dietter, når kroppen tenker det er sultne, det senker metabolisme fordi den ikke vet når det kommer til å få mer mat. Hvis du gjør dette ofte og lenge nok, kan det potensielt redusere stoffskiftet permanent. Det er ikke en effektiv måte å miste vekt og holde den av. I stedet, den mest vellykkede vekttap strategier er bærekraftig, betyr du kan innlemme dem i din livsstil langsiktig.

Spiser hele frukter og grønnsaker bedre enn juicing?

Generelt er spiser hele frukter og grønnsaker bedre enn pressing. Den sunneste dietten inkluderer hele korn, magert kilder av protein, sunt fett, og, ja, hele frukter og grønnsaker. For en person som trenger 2000 kalorier er om dagen for å opprettholde vekttap og helse, den siste anbefalingen å konsumere om lag ni porsjoner eller 4½-5 kopper per dag (2 kopper av frukt og grønnsaker 2½-3 kopper). Men hvis du finner ut at du ikke klarer å spise dette kan mye, drikker din grønnsaker og frukt i form av en juice være fordelaktig. Og hvis du er villig til å erstatte din vanlige midmorning hjul med en juice, det er vanskelig å argumentere mot.

Hva med en Smoothie?

Her er et annet (sannsynligvis bedre) alternativ... blande opp en smoothie. Blande bare kombinerer alle ingrediensene du plasserer i blenderen, røres cellulose og fiber. Når du prøver å miste eller opprettholde en sunn vekt, kan smoothies brukes som en meal det å legge eller en matbit. For eksempel drikke et meieri-basert (eller meieriprodukter alternativ-basert) smoothie til frokost og en vannbasert smoothie som snacks. Frukt og veggie smoothies kan være en sunn tillegg til noen spise plan så lenge du opprettholde balanse og havn administrere.