Vekttap

5 mat å slim ned

Popcorn

For mange amerikanske voksne har ikke tilstrekkelig mengder fiber i kosten. Eksperter er enige om at en tilstrekkelig mengde fiber kan hjelpe en person mister vekt. Air-spratt popcorn er en utmerket kilde til fiber. Det kan lette den sultne følelsen. Popcorn kan brukes som en erstatning for høyere kaloriinnhold snacks. Når en person spiser åtte kopper luft-spratt popcorn, spiser de antall kalorier til 18 vanlig potetgull. Popcorn gir også viktig fiber uten noe fett.

Agurker

Denne grønne grønnsaker er fylt med vann og svært lav i natrium. De er også lave i kalorier. En hel agurk kan være spist og bare 45 kalorier forbrukes. Agurker kan brukes til pynt en sandwich, som del av en grønnsak rett og mer. De lager også en positiv tillegg til en salat. Mange mennesker kan tilfredsstille sin sult i løpet av dagen ved regelmessig snacking på agurk.

Hot saus

Krydret mat har vist seg å redusere en persons appetitt. De er også øke kroppens stoffskifte. Ifølge studier rapportert i Journal of Biological Chemistry, vil varm saus og andre krydret sauser øke en persons hvile kroppstemperatur. Chilipepper inneholder capsaicin. Det er et kjemisk stoff som fører til at kroppen å konvertere energien til varme. Folk bruker varm saus i en rekke måter. Det kan settes i supper eller stuinger samt favoritt etniske retter og mer.

Reker

Dette er en utmerket kilde til magre proteiner. Det kan redusere en persons appetitt samtidig øke metabolismen. Reker gir viktige næringsstoffer. Den har vitamin B12, niacin, vitamin E, samt omega-3 fettsyrer. Nøkkelen er å spise reker i moderasjon. En 3-unse del av kokte reker har ca 100 kalorier. Den samme delen av biff har rundt 180 kalorier. Reker er godt kokt med en rekke grønnsaker, en reke cocktail og mer.

Drue tomater

Disse små utgaver av tomater er lavt i kalorier. En person kan spise en kopp drue tomater og har fortært bare 30 kalorier. De er en ideal snack. Drue tomater kan også brukes når matlaging måltider i en rekke forskjellige måter. Tomater er også en god kilde til cancer kjemper antioksidanter. Beta-karoten i tomater har blitt funnet for å beskytte kroppen mot ulike typer kreft.

Når en person er seriøse miste vekt, må de gjøre endringer i sine spisevaner. Erstatte fete matvarer med de som lavere en persons appetitt samt øke metabolismen er viktig. Konsumere mat med god ernæring kan også bidra til bedre helse.