Vekttap

Miste 10 pounds med disse 10 drikkepenger

Hvis du vil miste 10 pounds (ca 4,5 kilo) er det en god sjanse for at de pounds var fått sakte i løpet av mange måneder og du må akseptere at du ikke mister dem i løpet av noen dager. Her er 10 beste tips for å miste 10 pounds.

1. Velg tid nøye.

Forsøket på å miste 10 pounds må starte på et passende tidspunkt. Hvis du starter på et tidspunkt når det er mye stress eller andre distraherende ting i livet, sjansene for svikt øker.

2. Juster kosthold.

Prøv å legge så mye variasjon til kosthold som mulig. Spis mer frukt og grønnsaker som er høy i vann, høy i fiber og lav i kalorier. Gode eksempler spinat, brokkoli, agurk, tomater, gulrøtter, vannmelon, bær og epler.

3. overvåke fremgangen.

Når du sporer maten du spiser og øvelser du gjør lettere det å være ansvarlig for din kosttilskudd mønstre.

4. få en venn til å gjøre det med deg.

Når du mister vekt med venner er det en stor og morsom måte å feste med vekttap plan. Du kan gi støtte og oppmuntring for hverandre og spore hverandres fremgang.

5. gjør planen realistisk.

Du må angi oppnåelige mål for deg selv. Du skal ikke miste 10 pounds i en enkelt dag så ikke bli veldig travelt med å miste vekt. Den beste måten å miste vekt er sakte enn å prøve ekstreme hastig-fastsette spise endringer.

6. Still inn til kroppen din.

De fleste mennesker spiser den samme mengden mat på samme tid hver dag. Men er dette hva du trenger? Er du alltid sulten når du spiser? Stopper du spise når du er full, eller spiser du alle hva du har gjort?

7. spise sakte.

Generelt, ikke du føler full til 20 minutter etter at du faktisk er full. Dette er hvorfor folk får overstuffed. Når du spiser maten saktere vil det tillate kroppen mer tid for å signal til hjernen din at du er full.

8. gjøre noe morsjon.

Øvelse må bli en del av din livsstil. Du trenger ikke å tilbringe timer hver dag på treningsstudioet. Bare finne en øvelse aktivitet som du liker og kan gjøre regelmessig.

9. porsjonskontroll.

Du må kanskje vanskeligheter prøver å miste 10 pounds tross for at du spiser på en sunn måte fordi du fortsatt spiser for mange kalorier. En enkel måte å redusere porsjonsstørrelser er å spise fra en mindre plate.

10. drikke mindre alkohol.

Alkohol er svært høy i kalorier og brukes ofte i store mengder fordi det er flytende. Har et glass vann mellom hver alkoholholdige drikker. Dette vil avta alkoholforbruket og hjelpe deg å føle deg full.