Vekttap

3 naturlig strategier undertrykker appetitten

Hvis du har slitt med vekten er jeg sikker på at du har prøvd å finne måter å bare kontrollere appetitten eller ønske om å spise. Det er mange hormoner som påvirker vår appetitt og metthetsfølelse. Noen hjelpe oss til å føle deg full. Gi meg mer for dem, ikke sant? Andre hormoner øke vår appetitt og må holdes i sjakk. Så i stedet for å legge til appetitt undertrykke urter og kosttilskudd, som ikke fører til varig vekttap, er det bedre å fokusere på hvordan å bedre kontrollere vår egen appetitt regulering naturlig.

3 naturlig strategier undertrykker appetitten:

1. tregere. Flere og flere forskning viser at spise sakte hjelper kontroll kaloriinntaket. Det er flere faktorer involvert her. For det første noen undersøkelser har vist at ved å spise saktere enkeltpersoner naturlig spiste mindre men følte bare så fornøyd som om de hadde spist mer mat men spiste det raskere. Andre studier har vist at satiety 60 + minutter etter et måltid var større i tregere spise gruppe vs raskere spising gruppe. Noen studier har sett enda dypere og vist at satiety hormoner, de som holder oss full, er høyere og appetitt stimulerende hormoner er lavere etter måltider når enkeltpersoner spiste tregere. Uansett hva som skjer fysiologisk og hva er gjengitt i et forskningsprosjekt jeg har opplevd førstehånds, og så har mange av mine klienter, forskjellen i hvor mye vi spiser når å bremse ned og nyte maten. Sakker mens vi spiser fremmer også bedre fordøyelse. Spise sakte er trolig den viktigste atferdsendring kan du mot permanent vektkontroll.

2. Hold hydrert. Vår hjerne feiltolker ofte tørst etter sult. Jeg vet ikke om deg, men når jeg er sulten jeg spiser. Ikke å være Ms. åpenbare her, men spise når kroppen ikke trenger det kan føre til vektøkning. Så gjør deg selv en tjeneste og fylle opp at vannflaske. Selv mild dehydrering kan føre til tretthet og/eller hodepine, 2 andre ting som gjør folk, meg inkludert, vil spise. Vann også hjelper oss til å føle deg full. I tillegg tilstrekkelig vann/fluid inntak er det også en god idé å spise en diett som inneholder vann matvarer som frisk/frossen frukt og grønnsaker, lav natrium supper, kokte bønner, etc. Tørketrommel matvarer, for eksempel crackers, tørket frukt og beef jerky pleier å være mindre fylling på grunn av deres mangel på vann.

3. stopp slanking. Det er riktig, slanking ikke føre til permanent vektkontroll. Ofte dietter over begrense vår kalorier fører til stor innledende resultater. Imidlertid registrerer inne kroppen at det er mangel på mat, det ikke innser vi gjør dette med vilje. Når vi faller av kosthold, kroppen øker våre sult hormoner og snur ned våre satiety hormoner tillater oss å få vekten tilbake med letthet slik at det kan forberede neste hungersnøden. Våre kropper er fortsatt veldig primal og anerkjenne at hvis vi ikke spiser vi opphøre å eksistere. Hvis du vil vekt å falle av raskt må du lese skilpadden og håret. Sakte og stødig vinner løpet. Jeg har også opplevd denne første hånd. Jeg kjempet for å holde min vekt ned i en årrekke. Det var ikke før jeg ble diagnostisert med pre-diabetes at jeg innså at jeg trengte å gjøre en reell endring. Jeg mistet 20 pounds og har holdt hvis av i år. Jeg gjorde det uten kosthold og savn. Jeg likte min ferier og ferier uten å få vekt, minimert min stress spise og mistet vekt i bare perioder hvor jeg følte som ting var rutine og balansert. Det tok meg flere år å få vekten av men prosessen var lett og vekten bor utenfor.