Vekttap

5 enkle tips til langsiktig vekttap

Det er noe om det nye året inn og sommersesongen nærmer det kjører den gjennomsnittlige kvinnen å begynne å lete etter raske vekttap triks og piller. Til tider er det som om kvinner seg mer om deres utseende enn de gjør om deres helse, mener jeg hvorfor vil du ta slankepiller som lure deg til å tro er du ikke sulten når du kroppen er faktisk i sult-modus. Hvorfor ellers ville kvinner ta piller som er nye til markedet eller knapt testet for å tiltrekke seg oppmerksomheten til andre? Dette er noen årsaker til hvert år de samme kvinnene som nå sitt ønsket vekt eller nærmer det av sommeren ender opp med doble vekten på slutten av høsten.

Mangel på selvdisiplin og takknemlighet for kroppen er den raskeste måten å sette deg opp for svikt i fremtiden. Det er på tide å avslutte syklusen av bedrag! Leve av protein shakes, blir nabolaget cardio dronningen og juks med slankepiller er ikke måten å opprettholde langsiktige helse. Hva er poenget med å komme til din idealvekt eller kroppsbilde hvis du kan bare holde det noen måneder? Du får hva du jobber for! Alltid huske at.

Hva er du villig til å gjøre for å transformere deg for en levetid?

1. realisere det er et sinn spill - vekten er mentale, så snart du sier til deg selv "Jeg har å miste vekt" tankene går i overlevelse modus. Ditt sinn ønsker å holde på til noe som tilhører deg. Tenk om rengjøring ut skapet! De fleste av oss vil holde klærne vi ikke har slitt i over et år bare fordi vi tror vi skal trenger det i fremtiden. Våre sinn føler det samme om våre fett, sin vår beskyttelse og sinnet føles vi trenger det i fremtiden. Når du sier til deg selv "Jeg slippe overflødig avfall fra kroppen min", fungerer tankene så med deg å bli kvitt giftstoffer fra kroppen, lette usunn cravings og samle energien som trengs til å utøve. Sinnet ønsker å overleve og avfall, vel som vil drepe deg. Du må utøve både fysisk og psykisk selv for å lykkes.

2. få vann Wasted - drikke vann på timebasis, jo mer vann du drikker mer giftstoffer du er kjøpedyktig slipper gjennom urinen. Mange ganger når vi føler sulten, dens bare kroppen vår roper etter vann. Jo mer vann du drikker, mindre sultne vil du føle. Det er i tillegg til sunnere, levende hud som gløder fra miles away.

3. sett ukentlig aktivitet mål - skifte fokus fra hva du ønsker å oppnå og fokusere på hva du er villig til å gjøre for å gjøre det skje. Nyt reisen til å se kroppen transformere foran øynene dine! Reisen bygger mental utholdenhet gjør det enklere for deg å sette mål og stikke dem i fremtiden. Reisen er nå målet virkelig saken. Hver uke bør du planlegge 3 trening økter, som inkluderer en rekke øvelser. Og minst 1 barnlig fitness økten som hulu hooping, kickball, kanonball, etc. Ta deg tid til å spille, jo mer du spiller jo mindre du veier.

4. la din mat være din medisin - spiser for å leve, ikke bor å spise. Vil du slutte for å sette mer gass i bilen hvis den er allerede full? Ville du sette billig gass i din Jaguar? Din kropp er bilen i livet, din eneste transportmiddel. Det er ingen mengde penger kan betale til rette kroppen din når du har ødelagt det. Den beste western medisinen kan erstatte organer eller sette deg på medisiner for resten av livet ditt. Drivstoff kroppen med de beste levende mat mulig, minst 80% av ditt måltid bør bestå av grønnsaker og frukt.

5. styrke/motstand tog - cardio queens skjelve i frykt for slike råd, sier de ting som "Jeg ikke vil se ut som en mann" eller 'Jeg ønsker ikke å være store'. Jeg antar de ville heller være pløsete! Cardio er til nytte det kardiovaskulære systemet så uten vekttrening, cardio musklene snu til flab. Flab er årsaken en 150lb kvinne ser 180lbs, i mellomtiden en kvinne som løfter kan 190 kg og ser glatt, tone og feminin. Ikke tro på hypen! Jo mer muskler du bygger, mer passer du ser og mer mat kan du nyte. Musklene brenne kalorier selv når du er i chill modus. Hvile på det!