Vekttap

Bekjempe skadelige effekter av vekttap på huden

Vekttap er en beundringsverdig prestasjon som burde feires, men noen mennesker kan ha å stri med løs & pløsete hud som følge av å miste mye vekt. Det kan føles som om du har vunnet i ett område og tapt i en annen! Dette er ikke tilfelle.

Det er naturlige metoder som kan øke hudens elastisitet og stram pløsete områdene over tid. Resultatene vil avhenge av hvor mye vekt du faktisk har mistet og tiden huden var strukket ut så vel som din alder.

Noen nyttige tips stramme huden etter Vekttap er som følger:

SKJERMEN VEKTTAP.

Dempe vekttap akkurat nok til å tillate huden din til å justere til den. Vedlikeholde din vekt og huden din vil krympe til den nye størrelsen. Kontinuerlig å miste vekt, kan det føre til at huden mister elastisitet.

ØKE VANNINNTAKET.

Drikkevann forbedrer din helse og også hjelper huden din bli strammere, jevnere og mer strålende. Drikke minst seks glass vann daglig. Hydrering er sunt for huden din og hjelper med sin elastisitet.

VEKTLØFTING HJELPER.

Styrketrening styrker musklene og oppretter et lag av muskler under huden. Dermed blir huden strammere. Du bør utføre vekttrening tre ganger per uke til muskler og hud. Vekttrening er spesielt viktig hvis du har falt kaloriinntaket fordi når du mister fett, mister du ofte muskler samt.

FUKTE HUDEN DIN.

Bruke en vitamin E beriket fuktighetskrem og huden blir fuktig.Dette gjør at nye hudceller å vokse. Fuktighetskrem også bidrar til å redusere rynker. Kokos olje er en naturlig fuktighetskrem og har antibakterielle egenskaper å berolige huden. Det er ofte brukt i kommersielle og DIY body lotion, men den kan brukes på egen hånd også.

BEGRENSE EKSPONERING FOR SOLEN.

For mye tid i solen vil ha en negativ effekt på hudens elastisitet. Unngå solsenger stråler kan tørke ut og ødelegge hudceller.Begrense din tid bading i klorvann, som klor kan tørke og skader huden celler. Husk å dusj etter bading eller soling.

TÅLMODIGHET ER EN DYD.

Hvis håndtere pløsete eller løs hud, er det viktig å være pasient som kroppen tilpasser seg til den nye størrelsen. Vær oppmerksom på hvor mye vekt du har mistet og hvis huden kunne returnere til sin opprinnelige tilstand.

Elastisiteten reagerer forskjellig på ulike stadier i livet. En ung mor som bare fødte og er konkurrerer med løs hud bare krever litt innsats å stramme opp huden. For en 50 år gammel som nettopp har mistet vekt på kort tid, kan huden ikke komme tilbake til sin opprinnelige tilstand på grunn av alder.

Det er viktig å innse dette og godta den. Setter pris på deg for å miste vekt og godta hudens tilstand i ferd med å stramme den.