Vekttap

Å miste magen fett er ikke rocket science! Her er grunnen

Å miste magen fett er ikke rocket science! Prosessene er i utgangspunktet å drivstoff kroppen med riktig mat, ikke overindulge bruker fysisk aktivitet til å brenne opp drivstoff kroppen er matet. Her er seks tips som vil hjelpe deg å miste magen fett.

1. endre livsstil.

Den viktigste grunnen til at folk har problemer med å miste magen fett er at de ikke endrer deres livsstil. Du må forplikte seg til å forbedre ernæring og fitness på lang sikt ved å spise sunn og næringsrik mat som du liker og finne noen type øvelse at du faktisk liker å gjøre.

2. unngå bearbeidet mat.

Er du spise mindre, men fortsatt ikke miste magen fett? Dette er sannsynligvis skyldes det faktum at du spiser feil mat. Unngå bearbeidet mat som kommer i en komme i en boks, kan bag eller kartong. De er vanligvis endret for å forlenge holdbarheten og har høy fett, natrium og sukker og har lite eller næringsverdi.

3. få flytte mer.

Du må forbrenne mer kalorier enn du forbruker så nødvendig å få kroppen flytte. Hvis du kjører til jobb eller til butikker, kan du parkere bilen lenger bort fra målet. Hvis du bruker offentlig transport, få en eller stopp tidlig. Hvis du går en 10 minutter hver dag kan du forbrenne over 280 kalorier per uke.

4. Spis riktig mat.

Å miste magen fett handler om balanse og ikke trenger å gi opp alle matvarer du liker helt. Frukt og grønnsaker er lavt i kalorier og høye på vitaminer og mineraler. Andre gode matvarer inneholder helkornprodukter, fiber kilder som flaxseeds og bønner og magert kjøtt.

5. få en øvelse Plan.

Det er mange ulike alternativer tilgjengelige ved å gi noen av dem en prøve, du er sikker på å finne minst én som du liker og som kan passe inn i din ukeplan. Husk at hvis treningen magen bare består av sit-ups eller crunches og ingenting annet, du ikke vil få resultatene du ønsker. For å få disse abdominal måtte muskler viser du miste fett som er over dem først.

Være forsiktig hva du drikker.

Det er en grunn til at begrepet "øl magen" finnes så hvis du ønsker å få en flat mage, kutte ned på alkohol du drikker. Alkohol er svært høy i kalorier og fett å bygge opp rundt magen som forårsaker. Drikk mer vann om dagen som den har ingen konserveringsmidler, ingen natrium og ingen kalorier.