Vekttap

De grunnleggende trinnene til å utvikle et kosthold mosjon regime

I de siste 20 årene av det tjuende århundre innlemmet mange dietter det som kun kan beskrives som en straffe obligatorisk treningsprogrammet.

Dette involvert ofte treningsstudioet arbeid og jogge (etc.) i et omfang som i dag ville bli sett på som i beste fall unødvendig og i verste fall potensielt skadelig for helsen.

Det er verdt å være klart at trening er viktig for et antall anledninger ikke relatert å miste vekt. For eksempel er en beskjeden grad av regelmessig mosjon svært anbefales bare for å opprettholde det kardiovaskulære systemet i beste tilstand.

I moderne dietter, er utøvelse sett på som en del av en balansert tilnærming til å miste vekt i stedet for en hovedmetode i seg selv.

Hvis du ønsker å gjennomføre trening som en del av din diett regime, hvordan du går om å bestemme hva er for deg? Her er noen enkle tips som kan være nyttige.

1. Hvis du er svært alvorlig overvektig eller lider noen eksisterende ikke-triviell medisinske tilstander, bør du konsultere legen din på forhånd. De kan gi deg nyttig veiledning om hvor mye mosjon hver dag kroppen kan ta, gitt din generelle helse.

2. Velg et skjema eller former for trening som appellerer til deg heller enn noe du instinktivt hater. For eksempel hvis du liker mild svømming og rask gange og vil gjøre disse tingene entusiastisk, er det antagelig bedre for deg enn å ta på noe som gym arbeide hvis du vet du avskyr den.

3. Konsulter en diett eller fysisk fitness profesjonelle om en forsiktig trinnvis bane for treningen. Hvis du er fundamentalt uskikket, ikke satt fra dag én til å ta på en urealistisk krevende trening mål. Starter langsomt og beskjedent deretter bygge opp over tid.

4. Prøv å finne noen å trene med. En av de største problemer og hemmere til regelmessig og vellykket øvelse er at det kan være kjedelig hvis du gjør det alene.

5. få deg noen riktig trening klær. Hvis din klær er stramt og "gjøre", det er ikke til å hjelpe deg.

6. ikke bli forvirret over vekttap etter trening. Veiing deg umiddelbart etter trening kan noen ganger vise en øyeblikkelig tap av vekt, men som kan skyldes i stor grad væsketap som erstattes veldig raskt. Husk at øvelse, som en del av en diett regime, tar tid å ha en merkbar effekt.

7. Husk at øvelsen er ment å være morsomt og du bør nyte gjør det. Hvis du ikke har prøvd det en stund, ser for en alternativ form (se punkt 2 ovenfor).

8. ikke fortsette med en øvelse regime hvis det gjør du føler deg uvel. Det er en stor forskjell for følelsen sunt strekkes og sliten på slutten av trening og følelsen syk. Hvis du er i den siste kategorien, igjen, konsultere legen din og stoppe oppgaven før du har tømt for å fortsette.

9. Prøv å unngå å bli skremt av andre rundt deg. De kan alle se superhumanly passer, mens du går rundt pese og puffing men minst noen av dem vil opprinnelig har begynt på samme tidspunkt som du på vekttap programmer. De vil være ler eller latterliggjøre du og mange vil være altfor villig til å tilby hjelp og råd.

10. sikre din klær er ikke bare hensiktsmessig og behagelig, men er også en anstendig kvalitet. For eksempel er fotturer eller mild jogging flott, men ikke hvis du prøver å gjøre det i sko som ikke tilbyr noen form for isolasjon støtbeskyttelse. Hvis du har råd, bruke litt ekstra på noe anstendig kvalitet kit!

Fremfor alt, Fortsett å gå!