Vekttap

Del kontroll: venn eller fiende?

Mitt navn er Adam Gonzalez. Jeg er veldig spent; Dette er mitt andre artikkelen som jeg sendt til EzineArticles! Jeg føler veldig takknemlig for å ha denne muligheten til å dele mine historier med deg. For min første artikkel understreket jeg hvor vanskelig det var å diett og trene for en maraton. For de som ikke har lest min første artikkel, er hva galt med deg! bare tulla! Denne gangen, vil jeg gjerne snakke om min erfaring med porsjonskontroll.

For posten er jeg ikke lege, dietetiker eller selv en ernæringsfysiolog. Alt jeg skriver om i denne artikkelen er basert på min egen personlige erfaringer. Hvis du har dårlige matvaner, bli med i klubben. Men ta det virkelig ikke mye disiplin å gjøre en endring. Livlinjen vise ikke det i begynnelsen, men jeg garanterer tankesett endres.

Et emne som jeg skriver om, vil jeg alltid bruke meg som et eksempel. Jeg forstår at bestemte dietter fungerer for noen mennesker og ikke for andre. Jeg har prøvd mange dietter og hatt suksess med de fleste av dem, før jeg fikk kjedelig. Når det skjedde, var det så lett å jukse! Dobbel cheeseburger her, chili ost frites det, og før du vet det var farvel diett!

OK, nok om slanking. Jeg skriver om porsjonskontroll. Som jeg sa, vil jeg være benytter meg som et eksempel. Ti år siden, veide jeg 270 pounds; Vel var jeg på 270 pounds, før jeg stoppet veiing meg. Her er hva min daglige rutine å spise så ut. Til frokost hadde jeg to hamburgere, pommes frites og riste. Lunsj jeg spiste en hel pizza. Middag, pizza ganske mye holdt meg for resten av dagen, så jeg ville fokusere på bare dessert. Selvfølgelig, ikke for å nevne candy barer, potetgull og brus, ville jeg spise mellom måltidene. Så nå, la oss snakke om hvordan jeg klarte å miste vekt og spise tingene jeg elsker, bruker porsjonskontroll!

Første jeg skjønte var at over å spise ikke er en sykdom. Hvis jeg hadde en dårlig dag, ville en trippel cheeseburger alltid muntre meg opp. Men jeg visste at dette er ikke hva jeg savnet å stole på. Jeg visste at slanking var også ute av bildet. Jeg gjorde et forsøk på å kutte ned på maten jeg skulle sette i kroppen min. Jeg startet med frokost. Typisk frokost for meg var to hamburgere, pommes frites og riste. Jeg bestilte en burger og pommes frites en riste. Lunsj, middag og junk food oppholdt det likt. Etter den første uken var det tid til å endre min frokost igjen. Jeg bestilte en burger, pommes frites og en diett brus; Jeg klarte å utelate riste! Kort tid etter, jeg tok frites ut av ligningen og det var bare en burger og en ekstra stor diett brus. Beltet mitt var fremdeles benytter de ekstra hakkene som jeg gjorde, men jeg var veldig stolt av denne mindre prestasjon. Etter en måned mistet jeg 5 pounds! Lunsj er nå på dekk!

En typisk lunsj for meg var en middels søppel pizza. Det var nok mat som jeg kunne fullføre i en sittende uten å forstyrre magen. Jeg begynte å tenke på måter å holde meg fra å spise hele pizza. Før jeg satte jeg drakk to glass med vann, så jeg lagt noen varm saus til pizza. For de som ikke vet, er jeg ikke en fan av varm saus. Den virkelig arbeidet, vannet hjalp fylle meg opp litt og varm saus ga pizza en fryktelig smak, så jeg ikke hver så mye! Det tok bare en uke før jeg begynte å få bruk for varm saus, men da jeg ikke hadde ønsket å spise hele pizza! Etter en måned, med endringen til min frokost og lunsj, droppet jeg 14 pounds!

Alle snacks som jeg spiste i løpet av dagen, var bare meg å bli kjedelig på pulten min. Jeg ble fortalt at peanøtter og mandler var virkelig gode og sunne snacks å spise i stedet for junk food. Hvem er jeg tuller; Jeg ville bare spise peanøtter og mandler hvis de var dekket i sjokolade. Uten sjokolade og salt tok det virkelig litt tid for meg å komme. Kaken var langt nummer én dessert for meg. Den ikke uansett hva slags kake var, bare hånd det over, mann! For å trekke av porsjonskontroll, måtte jeg være kreativ. Jeg kuttet et lite stykke for meg selv, så druknet det pisk fløte. Pisk fløte hadde lite kalorier i forhold til kaken. Og jeg jaget det med en kopp skummet melk. Så var jeg glad for at jeg kunne trekke den av! Etter en måned mistet jeg en annen 14 pounds!

Alt begynte å klikke med min nye kaloriinntaket. Jeg kunne fortsette å endre kostholdet mitt og fremdeles spise mat som jeg elsker. Og en gang, jeg begynte å løpe og trene mer vekt begynte å gå av! For første gang i mitt liv var jeg faktisk veldig glad! Jeg var å oppnå noe som jeg trodde var mulig. Jeg kjempet mat og jeg vant! Vi står overfor våre egne problemer i livet, men alt som trengs er litt motivasjon og inspirasjon å gjøre en endring til bedre. Og jeg håper du fant litt av det i denne artikkelen!