Vekttap

Hvordan å miste vekt med vekt tap hypnose

Nesten to tredjedeler av menn og kvinner i Storbritannia er enten overvekt eller fedme, Institutt for Health Metrics og evaluering statistikk viser. Hvor mange overvektige mennesker er mye høyere enn til enhver tid i løpet av de siste tre tiårene. Det er lett å gjøre en dristig påstand og konkludere med at fedme er blitt et problem av episke proporsjoner.

Er du en av de individene som sliter med vekten, lengsler, skyldfølelse koblet til ikke fører en sunnere livsstil og skuffelse stammer fra tidligere feil? Du kan prøve vekt tap hypnose. Mekanismen er helt forskjellig fra andre vekt tap programmer, derfor hypnose leverer så store resultater.

Nysgjerrig på hvordan hypnoterapi for vekttap fungerer? Her er hva du vil gå gjennom og hvorfor prosessen vil levere mer bærekraftige resultater enn andre muligheter.

Utnytte kraften til å velge

Sunn vekttap er om å gjøre valg heller enn sliter med begrensninger.

Få plass er mye mer enn å miste vekt. Det handler om å bygge et sunt forhold med mat og med din egen kropp. En hypnoterapeut vil hjelpe deg å "innføre" de sunn tankemønstrene som vil danne grunnlaget for dette nye forholdet.

Vekt tap hypnose fokuserer på å trene hjernen din før du starter trening kroppen. Du har rett og viljestyrke til å velge ett alternativ på en annen. Disse rasjonelle valg produsere den riktige typen av motivasjon, som vil levere vekten resultater du håper på.

Hva gjør du overspise?

Andre mekanismen hypnotherapists bruker til å hjelpe miste sine kunder vekt fokuserer på grunner. Å vite hva årsaken til problemet er vil raskt føre til valg av en fullgod løsning.

Hvorfor er du overspising? Det er det viktigste spørsmålet blir du spurt i begynnelsen av den første økten. Er du avhengig av sukkerholdig behandler som gjør deg lykkeligere? Vil du slå til snacks når du føler deg stresset ut? Eller kanskje du er vant til super-sized deler og mindre mengder vil bare ikke gjøre triks for deg?

Gjennom hypnose, vil du komme opp med et sunnere alternativ. Et dårlig forhold med mat og sitt utvalg som en kilde til emosjonelle komfort er de viktigste grunnene hvorfor så mange mennesker i Storbritannia er overvektige. I tillegg mange slår til usunn snacks bare fordi de har ingen smak for fordelaktig mat.

Det er mulig å nyte gulrøtter og rå nøtter. Prosessen blir gøy i stedet for stressende fordi alle endringer vil finne sted på et underbevisst nivå. Du vil ikke være å presse deg inn liker visse matvarer, du bare skal bygge en ny forståelse og et ønske om slike godbiter.

Forskjellen mellom slanking og hypnose

Hypnoterapi for vekttap har noe å gjøre med slanking. Dietter krever mye viljestyrke og forpliktelse til faktisk fungerer. Problemet er at stoffskiftet endringer oppstår når kroppen blir vant til begrensninger. Endringene metabolisme føre til å få vekten tilbake på etter avslutning diett.

Hypnose endrer ditt sinn på en skånsom måte. Du kan lære å elske øvelse. Du kan miste ønske om godteri. Du trenger ikke å lide gjennom prosessen. Alvorlige endre starter fra innsiden, og dette er nettopp hva hypnose gjør.