Vekttap

Hvorfor noen dietter bare ikke vil fungere for deg, mens andre vil

I flere tiår, både slankere og medisinske fagfolk både forbauset over hvorfor noen dietter syntes å arbeide for noen mennesker, men ikke andre.

Uncharitably kanskje var forklaringen ofte gitt at noen mennesker var vellykket fordi de gjorde mer innsats mens de som ikke var oppnå resultater må liksom være "fusk".

Om at forklaring var uncharitable eller ikke du kan diskutere, men det var absolutt noe av en altfor lett cop ut i prøver å forstå hva som skjer.

Menneskers organer er ikke det samme

Det bør virkelig være nødvendig å studere medisin i sju eller flere år før du kommer til konklusjonen at ikke alle har den samme kroppens kjemien.

Spesielt har forskjellige organer forskjellige behov. Noen behandle visse typer mat annerledes til andre. Noen mennesker har en relativt høy metabolske rate, betyr at de brenner kalorier ganske raskere og mer effektivt enn andre, forutsatt at de har tatt disse kalorier fra visse matvarer.

Ingen av dette burde egentlig være overraskende.

Bevisene var allerede stirret slanking verden i ansiktet i form av ting som allergier. En annen kraftig ledetråd var det faktum at noen mennesker kan også Self-tydeligvis bruker svært store mengder kalorier uten tilsynelatende putting vekt selv mens gjør bare moderat trening.

Men mange tiår alle disse indikatorene ble ignorert og dieters som kjempet for å miste vekt var roundly castigated og anklaget for alle slags dårlig praksis når faktisk de kan ha vært stikker ganske strengt til foreskrevet kosthold.

I dag er slanking kultur

Dessverre, noen av de ovennevnte holdningene er fortsatt relativt utbredt, men minst en mer opplyst visning er endelig blir adoptert av mange diett spesialister.

Bruke noen av de mest moderne vitenskapen rundt, jobber de til håndverket dietter som er rettet mot individuelle spesifikke kroppens kjemi og som kritisk viktigere, kan tilpasses over tid som erfaring og kunnskap om enkelt er oppnådd mens slanking.

Så har ut gått "en diett fits all" tilnærming til erstattes, minst i avansert slanking sirkler, en mye mer fokusert og personlige tilnærming.

Hva som innebærer

I dag, begynner slik kosten vanligvis med en rekke blodprøver og medisinsk vurderinger av enkelt. Målet det er å prøve å identifisere nøyaktig hva slags kroppens kjemi som skjer og å skape et kosthold rettet spesielt mot den.

Fremgang over tid kontrolleres ved å ta flere blodprøver og alle nødvendige endringer i kosten vil gjøres tilsvarende.

Hvis du vil vite mer om disse vekttap programmer, vil du kunne få ytterligere detaljer fra ekspert tilbydere av slike.

Sammendrag

Hva er nå akseptert er at setningen "dietter ikke fungerer for meg" er ikke bare en unnskyldning tilbys av mennesker med lav viljestyrke, men er faktisk et gyldig vitenskapelig faktum.

Denne grunnleggende filosofiske endringen er lang forfallen men det er endelig her og mange slanking systemer kan være å tilpasse over tid å ta den nye vitenskapen og nye metoder ombord.

Hvis du tidligere har overholdt en diett og har funnet at det gjorde liten eller ingen forskjell, kan det være verdt å kontakte en av disse nye leverandører før heller enn senere.