Vekttap

Hvordan å bruke grønn te for å miste vekt

De siste årene, har grønn te vært den nye "rock-star" å miste vekt og holde sunn. Alle ønsker å vite om dette er sant eller bare en løgn oppfunnet å gi deg falske forhåpninger og ta dine hardt opptjente penger. Er grønn te virkelig godt å drepe abdominal fett? La meg fortelle deg sannheten.

Grønn te er 1 av 4 typer te som kommer fra anlegget "Camellia Sinensis". Det er grønn te, sort te, hvit te og oolong te. Alle har forskjellige egenskaper, smaker, antioksidanter og fordeler, men alle av dem har noe til felles: de alle inneholder koffein, katekiner, polyfenoler og andre ingredienser som i noen hvordan måte, hjelp fremme fett tap i kroppen vår.

Hvis du har et problem med koffein, vil forbruker te bringe mange fordeler for helsen din. Det ville være en virkelig skam at du ikke kan nyte smaken av dette rart, fordi du mangler en av Mother Nature's beste gaver. Likevel inneholder te mindre koffein enn kaffe. Hvis du er bekymret for din sove tid og ønsker ikke problemer om natten, ikke bare ta noen te etter ettermiddagen.

Respekt thermogenic effekten av te å miste vekt, la meg fortelle deg at grønn te og oolong te er best å oppnå fordi begge inneholder kraftige antioksidanter og ingredienser som hemmer fett mens du spiser. Videre vet etterforskere at koffein er en god hjelper for fett tap. Dette er en god grunn til å unngå koffeinfri kaffe. Se alltid etter normal og organisk te bare.

Lurt drikker en blanding av de 4 te, en kald blanding, til hvert måltid, bare for å nyte det enestående fordeler av enhver ettall av seg. Gå til butikken og få de fire typene te, gjør hver og en i separate, bland dem i en krukke og ta det til kjøleskapet. Hver gang du begynner å spise, nyte din blanding av 4 te. Fra nå av vil du ha en bedre fett tap, jeg er sikker og stoffskiftet vil også forbedre på grunn av lav-fordøye egenskapene av grønn og oolong te.

Aldri bruke pengene på produkter eller kosttilskudd som inneholder "grønn te" eller "trekke av grønn te" fordi du tar pengene ned toalettet. Alltid drikke te i sin naturlig måte, som angitt ovenfor, og prøv å kjøpe den organiske og/eller uten ugressmidler.

Notater og konklusjoner: du kan bruke grønn te og andre for å støtte din vekttap programmet, som hjelpere. Men uavhengig av alle fordelene med te, hvis du spiser mer kalorier enn du trenger, din vekt tap innsats vil ikke fungere. Så vennligst ikke prøv å lure deg selv.

Jeg håper du likte å vite om egenskapene for te å miste vekt og fett tap. Det er mange fordeler som forblir skjult i te, men forskerne holde undersøker og oppdager mer ting hver dag. Du vil se meg ofte rundt her, så vennligst holde kontakten til mitt innlegg. ha det.