Vekttap

4 matvarer som forårsaker magefett

Hater magen fett? Her er fire matvarer som forårsaker fett:

Fet mat

Alle matvarer som har fett får du har magefett. Noen av disse matvarene er rød, kjøtt, fløte og smør. I tillegg gir deg en fete magen inneholder disse matvarene mye mettet fett som er en viktig bidragsyter hjerte og arterie-relaterte sykdommer.

Stekt mat som chips, mais hunder og stekt kylling inneholder masse fett og tomme kalorier. Siden de stekt mat er vanligvis belagt i floury confections, gir de en dose av sukker og fett som er de viktigste driverne av en fete magen.

Hvis du vil unngå eller redusere fett i magen må du unngå å ta disse matvarene. Som et alternativ bør du ta frukt, grillet rett og grønnsaker. Når det gjelder grønnsaker bør du unngå franske stekte grønnsaker.

Sukkerholdig mat

Jeg vedder du visste dette. Det uheldige tingen med sukker er at det tar en direkte rute mellom munnen og magen. Mens det er noen sukker som brukes for energi for umiddelbar bruk, er det noen som er lagret i kroppen som fat.

Noen av sukkerholdig mat som er det hovedavdeling gjerningsmannen av forårsaker magen fett: brus, kaker og godteri. Om mulig bør du erstatte sukkerholdige matvarer med andre alternativer som grønnsaker og hvitt kjøtt.

Salt mat

Natrium bringer om magen fett ved å bringe fordøyelsen av andre matvarer som konverteres til fett som er avsatt i magen område. I tillegg har høy salt mat vist å forårsake oppblåsthet.

For å unngå magen fett forårsaket av salt bør du unngå salt mat. Du bør vurdere å ta lavere salt alternativer som frukt og grønnsaker. Du bør også gjøre det en vane å drikke rikelig med vann etter natrium-rik mat.

Hvis du tar pakket mat, alltid sjekke nivåene av natrium i mat. Husk at du ikke bør ta mer enn 1000 mg av natrium hver dag.

Alkohol

Hei, øl-elskere. Hvis du vil redusere magen fett må du unngå din elskede flaske. Alkohol ikke bare inneholder mye kalorier som konverteres til fett, men den inneholder også masse sukker som ender opp som fat.

Konklusjon

Dette er noen av matvarene som forårsaker magefett. Unngå dem og du vil ha en kropp til en idrettsutøver, OK?