Vekttap

Yoga tips for vekttap

Det er et kjent faktum at yoga kan hjelpe deg å miste vekt. Det hjelper å få slank og brenne fett. Moro faktum er at du kan gjøre yoga i ditt travle liv. Det krever ikke en time øvelsesøkten. Bare en positur i en dag kan gjøre betydelige endringer i livet ditt. Det finnes ulike yoga praksis analysevisningskortet.

Fast food og spiseforstyrrelser er årsaken til vektøkning. Du få ikke vekt på én dag, og det vil ikke være bra å miste vekt på en dag. Vi må endre vår livsstil uten å ofre vår måltider. Yoga kan hjelpe deg å miste vekt som fremmer balanse, lykke og bevissthet i livet ditt.

Yoga øker metabolisme rate som hjelper deg å miste vekt uten å legge mye arbeid. Du kan bruke følgende tips for å øke din metabolisme rente:

Stå i treet positur. Pust dypt og fylle lungene med frisk luft. Det hjelper å brenne fett celler. Kontroller at du puster med neseborene. Gjøre denne øvelsen i 15-20 minutter. Føler at kroppen og være klar over miljøet.

Dyp pusting gir oss energi til å gjøre flere økter.

Dyp pusting påvirker skjoldbruskkjertelen som regulerer metabolismen prosessen.

Hvordan Yoga kan hjelpe deg å miste vekt?

Yoga hjelper deg å fokusere mens endring din hjernens struktur. Hjernen er den viktigste delen av kroppen som den styrer hormoner og andre viktige kroppsfunksjoner. Det reduserer stress. Når vi er spent, søvnig eller følelsesmessig forstyrret, vi gjøre dårlig matvalg. Yoga hjelper deg å sette pris på hvem du er. For å oppnå noen mål i livet, må du ta vare på to situasjoner dvs.

Hvor du er?

Hvor du skal gå?

Notere hvor du er og hvor du skal gå. Hvis du ønsker å få slank, må du godta at du er feit. Love kroppen din. Godta det. Yoga hjelper deg med å omfavne tøffe situasjoner. Det fremmer styrke og balanse.

Ifølge den nyeste forskningen, kan yoga hjelpe deg brenne 3-4 kalorier per minutt. Hvis du kan holde en stående positur for 6 åndedrag, vil du brenne 2% mer fett. Hvis du vil gjøre yoga praksis daglig, kan du lett miste 4 pounds i en måned.

Yoga gir deg en annen tilnærming for vekttap. Fordelene med yoga på et øyeblikk:

Reduserer stress

Stopper emosjonelle spise

Reduserer magen fett

Fremmer bevegelse

Hjelper du sover godt

Forbedrer fokus og mindfulness